2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره آفرین من توام یا تو منی؟!!! چون منم عین توام و خیلی صبورم و احساساتی تصمیم نمیگیرم... شوهرم آخرش ...

وای من شوهرم مامانمو با چادر نمازس برد بیرونوگفته بود بهش بگو بیاد گفتم نمیرم بعد گفته بود بیا تو ماشین حرف بزنیم واس این ک پیاده نشه سه ساعت رفتن دور دور😂😉 مامانم اومد دعوام میکرد گفت انصاف نداری بچه مردمو اشکشو دراوردی پاشو برو باهات کار داره میخواست بزنتم😂😂. گفتم اونجا ک اشک منو دراورد فکر اینجاشو میکرد. خلاصه تموم شد دیگه. ولی باور کرد ک اونجوری هم ک فکر میکنه همه چیز اونجوری ک خودش فکر میکنه نیس

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
چون مادرش گفت اونی خار میشی تو هستی . مجبوری بخاطر بچههات هر چی گفت شوهرت قبول کنی منم گفتم مگ من بر ...

اون که حرف چرتی زده ولی رک و راست و بی رودواسی میگم که بی عرضه بازی درآوردی که یک عده بچه‌هات رو وسیله باج گرفتن ازت بکنن. مگه بچه‌هات ملعبه دست این و اون هستن که ببرنشون امتحان کنن ببینن میتونی دوریشون رو تحمل کنی یا نه. شما هم اون وقت نشستی خونه پدرت که از این امتحان سخت سربلند بیای بیرون؟ چه کاره‌ای تو زندگیت؟ پاشو زندگی و بچه‌هات رو جمع کن. بچه‌ها جایی هستن که مادرشون هست. 

روی هر کدوم ۷ تا؟

نه کلاهفتافلفل هفتاسوره والعصر

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
مادرش شب دعوا گفت شوهرت هر چی گند باشه باید تحمل کنی بخاطر بچه هات داشت از پسرش دفاع میکرد منم عصبی ...

همونجا باید داد و بیداد راه مینداختی پلیس خبر میکردی، مگه شهر هرته بچه هاتو برداره ببره

ممنون عزیز دلم مشکلم حل شد دارم میرم پیششون

الهی شکر گلم خیلی خوشحال شدم. امیدوارم دیگه به مشکل نخورید. مرسی مطلعم کردی 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم