2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا روانشناس به درد نمیخوره دارو هم تا یه حدی  ولی من فکر میکنم هر کسی لم خودش دستشه چی ...

دارو هم خوردم اونکه اصن هیچی. آب میخوردم بیشتر تاثیر داشت

لم که خب نمیدونم واقعا! میدونی چون محیط باعثشه و من ۲۴ ساعت تو اون محیطم خیلی قدرتش زیاده. نمیتونم غلبه کنم واقعا

پیر شدم پیر تو ای جوونی!

چند ساااااله؟؟

چجوری تحمل کردین؟

من ایمانم رو بیشتر کردم و کلاس بدنسازی ثبت نام کردم البته نیازی نیس حتما کلاس ثبت نام کنی میتونی خودت تو خونه ورزش کنی

وارد جمع خونواده شدم و مهمونیای زیادی رفتم کلا آدم اجتماعی شدم اون موقع

پیش مشاور مدرسه هم رفتم

🧍🏻‍♀️=🧍‍♂️
چجوری؟

اول که به خودت بستگی داره .اما این رو هم ‌فراموش‌ نکن که ما از نور الهی خلق شدیم .و روحمون فقدان خدارو درک میکنه و یه جاهایی نیازه بری در خونه‌معبودت گله کنی زار بزنی و اروم شی .خداوند‌مارو‌خلق کرده و بهتر از هرکس دیگری میتونه حالمون رو خوب کنه .کافیه یه قدم‌بری سمتش مثلا از نماز خوندن‌ شروع کنی از ترک گناهای کوچولو 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
دارو هم خوردم اونکه اصن هیچی. آب میخوردم بیشتر تاثیر داشت لم که خب نمیدونم واقعا! میدونی چون محیط ب ...

این حرفای نا امیدی رو بزار کنار .به خداتوکل کن اونوقت خواهی دید چه قدرت عجیبی تو روحیه ات میاد .به خدا اعتماد کن 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
دارو هم خوردم اونکه اصن هیچی. آب میخوردم بیشتر تاثیر داشت لم که خب نمیدونم واقعا! میدونی چون محیط ب ...

دقیقا منم فقط دارو ها چاقم کرد و موهام ریخت

ولی دکتر بهم گفت قطع کنم دوباره خودکشی میکنی.

ولی باور کن 70 درصد یا بیشتر دسته خودته.بعد حواستم نباشه شاید یه مقطعی خوب شی باز برگرده.ماله من دوباره داره برمیگرده.باز خوابم بهم ریخته و زیاد نت میام و ..

فقط طلاق

چند ساااااله؟؟ چجوری تحمل کردین؟ من ایمانم رو بیشتر کردم و کلاس بدنسازی ثبت نام کردم البته نیازی ن ...

۷ ساله

من خودمم موندم چجوری تحمل میکنم به قول سایه "این صبر که من میکنم افشردن جان است..."

خب من عامل افسردگیم دقیقا خانوادست! ینی برم تو جمعشون بدتر میشم

پیر شدم پیر تو ای جوونی!
اول که به خودت بستگی داره .اما این رو هم ‌فراموش‌ نکن که ما از نور الهی خلق شدیم .و روحمون فقدان خدا ...

ممنون بهش فکر میکنم حتما

پیر شدم پیر تو ای جوونی!
منو دکتر پرخیده نجات داد. ولی الان دوباره داره علایمم برمیگرده خیلی خیلی میترسم 

این دکتر تو تهرانن؟

روانشناسن یا روانپزشک؟ ینی میخوام ببینم با دارو خوب شدید یا بی دارو؟

و سوال دیگه اینکه درمان چ مدت طول کشید و بعد از چ مدت از درمان احساس برگشت دارید؟

پیر شدم پیر تو ای جوونی!
این دکتر تو تهرانن؟ روانشناسن یا روانپزشک؟ ینی میخوام ببینم با دارو خوب شدید یا بی دارو؟ و سوال دی ...

یله عزیزم تهران بیمارستان مهرگان هست.روانپرشک 

یک هفته بستری شدم بعدشم دارو گرفتم .خوب خوب شده بودم بعد ۴ ماه حس می کنم الان دوباره علایم دارم نمیدونم😔

معتادا نمیگیرن....هیشکی نگرفته ما که ندیدیم
این حرفای نا امیدی رو بزار کنار .به خداتوکل کن اونوقت خواهی دید چه قدرت عجیبی تو روحیه ات میاد .به خ ...

من افسردگی دارم دارو میخورم ۲ هفتس..

چیکار کنم بنظرتون میترسم از مردن از مردن عزیزام این وسواس فکری دیوونم کرده..از اون دنیا ک چی میشه خیلی میترسم  

فرشته کوچولو من ۱۰مهر زمینی شد   خداجونم شکرررت