2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون مشکل تحرک اسپرم داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر منم همینطوره به ماهم گفتن فقط از طریق میکرو اینجکشن میتونید بچه دار شید ما انجام دادیم ولی متاس ...

یعنی همسرتون تعداد اسپرمش خوب بود فقط جهشش کم بود؟

دکتر نگفت علتش چیه که نشده؟

مورفولوژی همون جهشه؟ شما کجا میرید ؟ کی میخواید ای وی اف کنید؟

نه شکل اسپرمه .من جایی نمیرم .هزینشو ندارم گفتش سی تومنی تموم میشه .امشبم انقد گریه کردم چشام باد کرده

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید
یعنی همسرتون تعداد اسپرمش خوب بود فقط جهشش کم بود؟ دکتر نگفت علتش چیه که نشده؟

آره دقیقا همینه تعدادش خوبه ولی تحرک اصلا نداره نه چیزی نگفتن نگران نباش با میکرو بچه دار میشی انشاالله

این نیز بگذرد...                                   
هزینه ها توی ابن سینا چطور؟  ویزیت ها؟

ویزیتش فکر میکنم ۳۵ تومن 

اخه ما از طریق شبکه ۴ اشنا شدیم ویزیت نگرفت 

ازمایش اسپرم ۸۵ تومن یه ازمایش خون داد همسرم اونم ۸۰ تومن

ولی ازمایش خودمچون هورمونی بود ۶۷۰ تومن 

البته هنوز سونو و تست پاپ اسمیر ندادم

هزینه میکرو چقدر هست؟ فرقش با ای وی اف چیه؟ 

عزیزم ما سال ۹۵ انجام دادیم اونموقع تقریبا ۵ تا ۶ میلیون هزینه برداشت الان رو نمیدونم چقدره چون ما دیگه نرفتیم 

میکرو برا کسایی هست که اسپرم مرد تحرک نداره و مشکل داره خودشون باید تزریق کنن به تخمک ولی ای وی اف اسپرم خودش با تخمک لقاح میده

این نیز بگذرد...                                   
راستی ابنرمال چیه تو ازمایش مینویسن؟؟؟

عیر طبیعی 

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید