2777
2789
عنوان

عروسی نامزده سابقمه 😥😰😫😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 121 پست

عشق منم پسرخالمه اگ.ی روز خدایی نکرده عروسیش بود هرگز نمیرم...چون اون روز ..روز عزا وماتم منه😥😥💔

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه دیگه رو هم‌شناخت دارن با خیال راحت با هم‌لاو میترکونن خیلیاشون عشق بچگی  از بچگی با هم بود ...

بنظرم اونقدریم ک تو میگی شاید راحت نباشه آدم دوسش داشته باشه بعد وصلتشون سر نگیرع یکیشون ازدواج کنه اون یکی دیوونه میشه😕و هزارتا موضوع دیگ درست نیست نظرم?🤔

همون لحظه که مطمعن شدی{تقدیر} از قبل نوشته شدع با چشم بسته از خیابون رد شو👌👌
عشق منم پسرخالمه اگ.ی روز خدایی نکرده عروسیش بود هرگز نمیرم...چون اون روز ..روز عزا وماتم منه😥😥💔

هی من خانوادم از همه بدترن هی میکبن توسرم حقته ناز گردی 

نه بابا اصن خوب نیس به هیچ عنوان فردا مشکلی هم باشه هی چشم تو چشم میشی 

خب با غریبه ام مشکل باشه چشم تو چشم میشی میتونی بگی از چه لحاظ بده از چ لحاظ خوب?♥

همون لحظه که مطمعن شدی{تقدیر} از قبل نوشته شدع با چشم بسته از خیابون رد شو👌👌
چرا به خاطر حوشحال کردن استارتر در مورد اون دختر خانوم‌اینجوری حرف میزنی....وقتی خودش میگه دوسش نداش ...

حالت کلی میگم کاری به اون دختر خانوم ندارم. چرا حسادت اخه؟

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.
خدا نکنه. روزای سخت تموم میشه و بعدش خوشی‌هاست. صبور باش

چی بگم والا توگل به خدا امروز این قد صداش زدم حداقل کرونا تموم شه برم دانشگاه سرگرم شم تازه میخواستم برم سرکار همه ی برنامه هام ریخت بهم