2777
2789
عنوان

میشه بیاین یه لحظه

81 بازدید | 8 پست

سلام خانوما یه سوال من یه خواهر شوهر دارم و یه برادر شوهر یک ماه پیش تقریبا دعوتشون کردم خونمون با مادر شوهرمو اینا بعد برادر شوهرم مارو دعوت نکرده تقریبا یک ساله کاری به اونم نداشتم دیروز مادرشوهرمو پدرشوهرمو تنها دعوت کردم شام سر شام که شد تقریبا ساعت ۸ و اینا من شام پخته بودم دیگه اونموقع زنگ زدن که بچه ها اینجان و نمیایم درصورتی ک از چند روز قبلش دعوتشون کرده بودیم بعد ما گفتیم بچه هارم بگو بیان اونا گفتن نه و خود مادرشوهرمینا میان فقط بعد ما دوساعتی نشستیم زنگ زدیم دیدیم خونن و نیومدن با اینکه بچه هاش رفته بودن ولی اونا نیومدن و اصلا دلیل مشخصی نیاوردن همینجور گفتن ناراحتن و نیومدن به نظرتون رفتارشون قابل توجیه هست؟من چه رفتاری بکنم؟ ببخشید طولانی شد

خانواده شوهر من خیلی ناز‌ میان باید ببینی ازین رفتارا داشتن قبلا یا جدیده. من خیلی دیدم ازین رفتارا ولی از طرف اونا نشونه ناز اومدنه هیج وقت درکشون نکردم

خواسته ای دارم از خدا که با دعای شما بهش نزدیک تر میشم😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا قابل توجیه نیست شماهم وقتی دیدینشون ناراحتی تونو رو ابراز کنین از کاری که اون شب کردن و ازشون دلیل بخواین و تا چندوقت هم نیازی نیست دعوتشون کنین

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
ن تعارف نبود که مثلا نخان مزاحم بشن قبلا هم اینکارو کردن

پس شما هم خیلی بهشون توجه نکن. وظیفت که نیست عزیزم. وای یاد خانواده شوهرم افتادم اعصابم خورد شد😔😔😔😑😑😑😑😑

خواسته ای دارم از خدا که با دعای شما بهش نزدیک تر میشم😍😍
به نظرت برم خونشون یا چند وقت نرم؟

من بودم چندوقت نمیرفتم

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇