2777
2789
عنوان

اذيت خانواده شوهر

238 بازدید | 11 پست

خانما من باردارم از وقتي ازدواج كردم مادرشوهرم اذيتم ميكنه با حرفاش،وقتي هم كه باردار شدم گير داد رو بچه م كه خواب ديدم پسره،ميشينه با پدرشوهرم باهم كري ميخونن اون ميگه دختر اين پسر،بعد يه نوه دختر دارن كه اون همش پيششونه يعني يه جوري انگار دوس ندارن پيش پدر مادرش بره ،من اصن موندم ،مالكيت شديد دارن ،نميدونم مريضن مشكل دارن،امشب دلم شكست به ما تيكه ميندازن كه پدرشوهرم ميگه به زنش كه بيخودي دل نبندد اينا بچه رو هفته اي يك بار بيشتر نميارن...بعد من اصن حواس نداشتم كه گفتم هفته اي دوبار مياريم،الان پشيمونم...بعد درد دل كرد با شوهرم كه اينا پدربزرك مادربزرگن در حد وطيفه خودشون عمل كنن...واقعا مثلا انتطار دارن من بچه مو بسپرم دست اينا..اين ظلمه..باور كنيد خودشون انقد رو بچه هاشون مالكيت دارن...بخدا من ادم بهونه گير نيستم ولي واقعا حرفاشون اذيتم ميكنه..خاستم بگم دعايي بخونم يا چيكاركنم

حساس نباش

و خودتم از الان حساسشون نکن

بیاد بدنیا دوست داری یکی ۱ساعت بگیرش آرامش بگیری یکم

شوهر نی نی سایتی کیست؟به مردی گفته می شود که تا قبل از ازدواج مادرش رو بندرت می بیند و ارزشی برای حرفها و راهنمایهایش قائل نیست اما به یکباره بعد از ازدواج دوست دارد مادرش را هر روز ببیند و حرف،حرف او باشد‌ ،خواهرش را که تا قبل ازدواج اغلب اوقات با او در ستیز بود حالا دیگر او را مانند قدیسه ی می پرستد .گفته شده این موجود علاقه عجیبی به پسردار شدن دارد بطوری که محمدرضا پهلوی،علی دایی..آنقدر مانند او دنبال جانشین نیستند.تا کشفیات بعد بدرود .شما هم چیزی بولدی از شوهرای نی نی سایت توجهتون رو جلب کرد بگید تا اضاف کنم😂دوستان ازم خواستن که شورت قرمززز رو هم اضافه کنم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو ناراحت نکن برای بچت خوب نیست 

تا اون موقع شرایط هم تغییر میکنه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

من فکر کنم بخاطر بارداری حساس تر شدی ... ببین اونا ذوق دارن این حرفا رو میزنن وگرنه واقعا که اینطوری نیست که مالک باشن ... 

بچه بیاد مطمعن باش اونقدری که میگن حوصله شیطنت های بچه رو ندارن، دو بار لج کنه گریه کنه خونشون بهم بریزه خودشون هفته این نیم بار هم میگن زیاده 😂😂

من احساس مالکیت تو نوشته هات ندیدم احساس مهر و محبت دیدم

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
محکم برخورد کن.خودت بچه رو ندی بزور نمیبرن که

واقعا پيشونيم تير ميكشه...باور ميكني همين امروز كه خاهر زادش پيش اينا بود
مادر پدره خونه
مادره به خاهر زاده هه كه٨سالشه ميگه اره بابات برات پول نميده برات خرج نميكنه

واقعا پيشونيم تير ميكشه...باور ميكني همين امروز كه خاهر زادش پيش اينا بود مادر پدره خونه مادره به خا ...

وای بچه رو ببین چطور داره شستشو مغزی میده.

ببین اون نوه دختریشونه پیششون میمونه شما از اول برای خودت و اونا قانون تعیین کن،مثلا بگو پنج شنبه ها از صبح تا غروب میایم پیش شما.