2777
2789
عزیزم همینو به داروخونه نشون بده  اینو واسه شوهرم فرستادم نشون داد گرفت

عزيزم شما علت ريزشتون چي بود كه با اين محلول جواب گرفتين ؟

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زایمان پشت هم،کم کاری تیرویید و نخوردن قرصش

يني واقعا موثر بوده ؟

كاش واسه منم باعث رشد مجدد ميشد چيزي😔

من ريزش هورموني بودم پلي كيستيك

يني واقعا موثر بوده ؟ كاش واسه منم باعث رشد مجدد ميشد چيزي😔 من ريزش هورموني بودم پلي كيستيك

آره عزیزم،مطمئن باش،ببین قسمتایی که موهی ریز دراومده مشخصه تیره شده 

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
من زایمان پشت هم،کم کاری تیرویید و نخوردن قرصش

اكه ميشد از خود نسخه اي ك دكتر نوشته عكس ميذاشتين عالي بود

اين خوانا نيست واسه داروخونه

آره عزیزم،مطمئن باش،ببین قسمتایی که موهی ریز دراومده مشخصه تیره شده 

واي چه عالي خداروشكر

اين بزرگترين بدبختي زندگيمه اين مو

اكه ميشد از خود نسخه اي ك دكتر نوشته عكس ميذاشتين عالي بود اين خوانا نيست واسه داروخونه

متاسفانه نسخه هم دم دستم نیست،اما چندتا پست بالاتر یکی اسم اون دوتا ترکیبو نوشت 

اكه ميشد از خود نسخه اي ك دكتر نوشته عكس ميذاشتين عالي بود اين خوانا نيست واسه داروخونه

داروخونه میخونه مطمئنم باش

من دیروز یکی دیگه خریدم با همین عکس

داروخونه میخونه مطمئنم باش من دیروز یکی دیگه خریدم با همین عکس

ممنونم عزيزم كه فرستادي عكس

حتما امتحان ميكنم

متاسفانه نسخه هم دم دستم نیست،اما چندتا پست بالاتر یکی اسم اون دوتا ترکیبو نوشت 

الان نگاه كردم ماينوكسيديل داره

ديگه نميشه قطعش كرد كه. وقتي شروع كردين ريزشو شديدتر نكرد؟

ماينوكسيديلو بايد تا اخر عمر زد قطع كني همش ميريزه

الان نگاه كردم ماينوكسيديل داره ديگه نميشه قطعش كرد كه. وقتي شروع كردين ريزشو شديدتر نكرد؟ ماينوكس ...

واقعا؟؟؟چجور میشه دکتر به این خوبی همچین کاری کنه؟؟

اوایل که زدم حس کردم یکم خالی تر شد ولی گفتم طبیعیه شاید

واقعا؟؟؟چجور میشه دکتر به این خوبی همچین کاری کنه؟؟ اوایل که زدم حس کردم یکم خالی تر شد ولی گفتم طب ...

اره عزيزم من اولين بار ك دكتر رفتم بهم ماينوكسيديل داد گفت ممكنه اوايلش ريزشت بيشتر بشه بعد بهتر ميشه اما بايد تا هميشه بزني نزني بدتر ميريزه. گفتم سختمه گفت فك كن مثل مسواك زدنه هر شبه ديگه

اما نزدم من. تو اطرافيان ديده بودم از ماينوكسيديل راضي نبودن يا حساسيت داشتن يا اينكه اين تا اخر عمر زدنش سخت بود بعد ميگفتن وقتي ميزني موها رو كمي چربو بدحالت ميكنه ماينوكسيديل ديگه بيخيالش شدم

اره عزيزم من اولين بار ك دكتر رفتم بهم ماينوكسيديل داد گفت ممكنه اوايلش ريزشت بيشتر بشه بعد بهتر ميش ...

بیچاره شدم که

حالا دکتر بهم گفت یه ماه بعد بیا ویزیت کنم باز،من دیگه نرفتم چون راهش دور بود

خدا رحم‌کنه،چندشب پیش هم خواب دیدم کل موهام ریخته کچل شدم😞