2777
2789
عنوان

تبعیض بین بچه ها ...

278 بازدید | 22 پست

هیچ وقت حتی فکرشم نمیکردم از خانوادم چیزی ببینم که بین من و خواهرام تبعیض قایل میشن 

دارم شاخ در میارم تو شککم ... 

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تازه دیدی ولی من از همون اول بینمون فرق میذارن

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
چی شدع

هیچ کوفتم شد امروزم 

تو گذشته با این که من بچه اخرم و خواهرام ۱۳ سال ازم بزرگ ترن اوایل ازدواجشون خانوادم کمک مالی کردن خونه و ماشین بگیرن کلی هوا شونو داشتن از پول دادن بگیر تا .... 

الان فهمیدم پشت سرم گفتن اصلا اگه تغیری چیزی میخوان ایجاد کنن بگید سر سوزنی رو‌ما حساب نکنن اصلا در صورتی که من تازه عروسم و اصلاااا هیچ وقت ازشون چیزی نخواستم هیچ وقت توقعی هم دارم خودم و همسرم زندگیمونو میسازیم ولی من نسبت به الان زوذ ازدواج کردم ولی همش دارم رو پای خودم وا میستم 

هیچ وقت چیزی نمیخوام ولی این تفاوت رفتار ناراحتم کرد...

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

خواهرمنم ۱۱ سال ازم بزرگتره و خیلی ب دانشگاه و...هزینه کردن ولی من زودترازدواج کردم بدون جهاز و دانشگاه و هیچی

خواهرمم بعداز۴ماه بعدازمن ازدواج کرد 

انقدددد ازشون ناراحتم ک چقد تبعیض بینمون گذاشتن ک دیگه باهاشون قطع رابطه کردم

بچه ی اخرم هستم