2777
2789
عنوان

khanumjoon_goli تشریف بیار یه لحظه

207 بازدید | 11 پست

خواستم بگم توهین نکن خانوم گل چون قفل کردی تاپیک زدم من حداقل دوازده سال ازت بزرگترم  با این سن هنوز درس میخونم پس ضعف سواد ندارم.برا شما با این سنت خیلی بده که هرجور دلت میخواد با مخاطبت حرف میزنی. اسم شهرتونو نشنیده بودم فکر کردم اسم شخصی رو اوردی سه بار خوندم تا متوجه شدم اسم شهره.

موفق باشی عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومد جواب داد انقدر سوادت ضعیفه؟

اگ ک توهین میکنه، پس ببخشید مجبورم اینطوری جوابتو بدم: چطور محمدشهرو نمیشناسی مگه سواد نداری؟😁

اگ ک توهین میکنه، پس ببخشید مجبورم اینطوری جوابتو بدم: چطور محمدشهرو نمیشناسی مگه سواد نداری؟😁

ببخشید معلومات جغرافیم شاید ضعیفه ولی دلیل بر بی سوادیم نیست.لطفا احترام خودتو حفظ کن

ببخشید معلومات جغرافیم شاید ضعیفه ولی دلیل بر بی سوادیم نیست.لطفا احترام خودتو حفظ کن

عزیزم شوخی کردم باهات، منظورم اینه ک منم نمیدونم کجاست، اما چون تگش کردی پس الان میاد میبینه منم گفتم نمیدونم میاد توهین میکنه😝