2777
2789

دوست شوهرمه.در کل خیلی ادم شوخ طبعیه و با همه شوخی داره و راحته.من عقدی ام و هنوز یه سال نشده که با دوستای شوهرم اشنا شدم.یه جمع ده نفره ایم که هفته ای یه بار دور هم جمع میشیم حالا یا خونه همدیگه میریم یا مسافرت.اون اقا چهار ساله عروسی کرده.تو جمع که هستیم جدا از اون شوخی هاش که میکنه بیشتر از بقیه با من کل کل میکنه،وسط پاستور چند بار شده ناخواسته دستش خورده به دستم که من برام سواله چرا فقط دست اون باید انقد با من برخورد کنه و بقیه اینجوری نمیشه.مثلا نممونش اینه من داشتم ورقارو برمیداشتم یکم طول کشید زد رو دستم گفت زودتر دیگه.بیست ساله با شوهرم دوسته و همسایشونه.

مثلا نشستیم داریم همه جمع حرف میزنیم تا چشمم میفته بهش چشمک میزنه(که البته دیدم این حرکتو برای شوهرمو یکی دو نفر دیگه هم انجام داد که مرد بودن البته)

هرجا من میشینم یه جوری صندلی بغل من میزاره.اخرش به بهونه تقلب تو بازی همه زنو شوهرارو تو بازی از هم جدا کرد و زن خودشو نشوند کنار شوهر من و خودش نشست مبل کنار من و وسط بازی هی بهم میگفت میوه میدی بهم،یه بارم چشمای همه بسته بود منو صدا میکرد من نشنیدم اونم میزد به بازوم.همه رو که میخواد صدا کنه میگه مثلا خانوم فلانی ولی منو با اسم کوچیک و حتی مخفف صدا میکنه.البته تو جمع من از همه کوچیک ترم و همه مرداشون کمه کم ده سال از من بزرگترن.خودم فکر میکنم چون سنم کمتره همه باهام شوخی میکنن.ولی معنیه اون چشمک رو نمیفهمم.یه بارم یه بازی جمعیه دیگه میکردیم ،طبق معمول کنار من خودشو نشوند بعد من گفتم این اقا نامحرمه اگه میشه یه محرم کنار من بشینه که بتونم بهش علامت بدم و راحت باشم یهو جلو جمع گفت خب راحت باش اصن با دستت بزن بهم اگه خواستی ببین من میزنم بعد با دستش زد به پام.نمیدونم این رفتارا تو جمعشون عادیه و قبل اینکه من وارد جمع بشم هم اینقد راحت بودن یا فقط با من اینجوریه.از طرفی هم نمیتونیم قطع رابطه کنیم چون خیلی ضایعس تو جمع یهو ما غیبمون بزنه و شوهرم نق میزنه بهم که چرا پایه نیستی.نمیدونم به شوهرم چی بگم .واقعا فکرم درگیره

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه برا شوهرت عادیه ینی دوستش منظوری نداره بلاخره اون طرفو از تو بیشترمیشناسه

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

دقیقا شوهرت قا قا نی نیه اونجا با این همه حرکت زننده

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

مردا کرموان.90درصد.کمی ازش فاصله بگیر...فردا فک نکنه.بهش نظر داری

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

الان شوهرت به این رفتار عکس العمل نشون نمیده؟

وقتی همه رو خانم‌فلانی شدا میکنه پس قاعدتا انقدر صمیمی نیستن

و البته شایدم میخواد چون تازه واردی احساس غریبی نکنی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

واقعن نظری ندارم

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید