2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت کوب برقی براون دوستم خریده دو سال استفاده کرد خراب شد برای همین نگرانم احتمالا فیک بوده.البته گ ...

گناوه که معدن فیکاس 

کلا به خودت دلخوشی نده برند خریدی یا تولید ایرانه مونتاژ شده تحت لیسانس یا فیک 

من کل جهیزیه امو میخوام ایرانی بخرم برند خوب ایرانی خیلی بهتر از فیک خارجیاس 

امین حضورو زیر و رو کردم تا به این نتیجه رسیدم تازه اصلم پیدا کنی مونتاژ چینه

برای خوشبختیم صلوات مهمونم میکنید😍😘
بیابه منم مشاوره بده😢😢😢😢تو که چشمات خیلی قشنگه😢😢😢😢

عزززيزم😂😂كالري شماري كن روزي يكساعت پياده روي كن غذاتو كم كن مخصوصا برنج رو در هفته يك روز بخور. نون فقط سنگك بخور تنقلات و شيريني جات نخور كاهو و هويج زياد بخور اب زياد بخور لاغر نشدي بيا بزن تو گوشم😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم كي گفته همچين چيزي رو😐😐😐😐😐😐😐هر چي تو بازاره فيكه☹️☹️☹️شما از جاي معتبر بخر چرا بايد فيك ...

من کل امین حضور گشتم کلشو یا فیکه یا مونتاژ چین یا مونتاژ ایران 

برای خوشبختیم صلوات مهمونم میکنید😍😘
عزيزم اگر خواستي ميتوني تو پيج فروشگاه لوازم خانگي همسرم ازشون مشاوره بگيري. اينم پيجش  Anikal ...

پیج اینستاس؟حتما عزیزم مغازشون کجاس؟ آنلاین شاپ هم هست؟ 

من کل امین حضور گشتم کلشو یا فیکه یا مونتاژ چین یا مونتاژ ایران  

عزيزم كل امين حضور صد در صد شامل مغازه ي ماهم ميشه ديگه دوست داشتي يه سر مغازه همسرم برو حتما❤️اينم اضافه كنم در مورد لوازم خورده ريز اره اكثرا چين هستن ولي لوازم درشت اصلا اينطور نيست

خداياشكرت....❤️