2777
2789
عنوان

با پدرشوهرم برم مشهد؟

135 بازدید | 8 پست

خونه شوهرم خیلی از خونه بابام دوره مشهد /اهواز . هر ۶ ،۷ ماه یه بار شاید بتونم بیام ببینمشون (یه ماه دیگه اولین سالگرد ازدواجمونه) حالا دو هفته اس اومدم خونه بابام . پدرشوهرم اینجاست جدا از مادرشوهرم زندگی میکنه به خاطر کارش حالا میخاد بره مشهد شوهرم میگه باهاش بیا ولی من هنوز از اینجا سیر نشدم هنوز از خانوادم سیر نشدم ☹نمیییتونم ازشون دل بکنم . همش یادم میوفته اونجا چقد اذیت شدم از مادرشوهرم دلم نمیخاد برم دوس حداقل ۲ هفته دیگ بمونم . چیکار کنم به نظرتون ..

از طرفی شوهرم میخاد انصراف بده از دانشگا سربازی ثبت نام کنه کل خرج ماهمون رو باید پول انصراف بدع گیر مالی پیدا میکنیم اگ برم منم اونجا :( چ کنممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی 

منم قرار برم شهر دیگ زندگی کنم غیر از شهر پدر و مادرم 

شهر اونا 

ینی انقد سخته

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !