2777
2789
عنوان

سقف شیروانی خوبه یا بد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6212 بازدید | 56 پست
خب منم میگم اینا که تو شمال هستن.صدای بارون و باد. رو تحمل میکنن؟؟؟؟؟؟؟

منم دوماه اومدم طبقه آخر سقف شیروانیه بارون بیاد خیلی صدا میده.باد و طوفان واقعا آزار دهنده هست میگی الان خونه رو باد میبره.به نظر من همون سقف ساده باشه خیلی بهتره

هر بژی کورد،،،صدا فقط کاکه ناصر رزازی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رعد و برق کاری به سقف نداره .اما تگرک و اینا که به سقف می خوره صداش زیاده

من شنیدم یه مدلای جدید اومده .که صدا رو داخل خونه نمیبره یا روی گرما و سرمای خونه تاثیری نمیزاره.فقط شنیدم دیگه نمیدونم راست باشه یا نه.

من قبلا که سقف طاق بود پنکه هم خنکش میکرد الا کولر گازی بزور خنکش میکنه

خونتون چند متره؟ما ۷۰ متره کولر گازی‌مثله یخچالش میکنه .آبی هم‌تقریبا جواب میده خوبه

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
من شنیدم یه مدلای جدید اومده .که صدا رو داخل خونه نمیبره یا روی گرما و سرمای خونه تاثیری نمیزاره.فقط ...

نمی‌دونم ولا 

منم دوماه اومدم طبقه آخر سقف شیروانیه بارون بیاد خیلی صدا میده.باد و طوفان واقعا آزار دهنده هست میگی ...

سقف خیلی خیلی هزینش بیشتره.اکثرا برای هزینه کمتر شیرونی میزنن

خونه ۱۳۰ متره من برا طبقه بالا میخوام این کارو انجام بدم

ماهم طبقه بالا هستیم پایین حیاط داره ۱۰۰‌متره

سقف خیلی خیلی هزینش بیشتره.اکثرا برای هزینه کمتر شیرونی میزنن

درسته هزینه ش بیشتره ولی شیروانی واقعا دردسر داره مطمئنا بعدا پشیمون میشی.من که مازندرانم امطال خونه طبقه آخر خریدم واقعا پشیمون شدم صداش آزاردهنده هست

هر بژی کورد،،،صدا فقط کاکه ناصر رزازی