2777
2789
عنوان

شوهرم‌کتکم زد و از خونه بیرونم کرد

5520 بازدید | 119 پست

دیروز صبح، صبحانه حاضر کردم به شوهرم‌گفتم بیا بخور گفت نمیخورم. گفتم‌بیا بخور دیگه. به خاطر تو اینهمه زحمت کشیدم. خودم صبحونه خور نیستم. سرم داد زد که نمیام دیگه. برو گمشو و انواع فحشهای دیگه. تا ۵دقیقه قبلش خوب بود. منم ناراحت شدم رفتم اتاق گریه کردم. اونم رفت بیرون. بعد من بهش زنگ زدم بزنداشت میخواستم برم بیرون گفتم‌بهش بگم. یه کم‌بعد اومد خونه. منم بهش گفتم چرا گوشیتو برنمیداری؟ سرم داد زد که چشاتو واسه من گرد نکن. تو کی هستی که اونجوری با من حرف میزنی و کتکم زد و گفت برو گمشو بیرون. حتی اجازه نمیداد وسیله جمع کنم. هرچی گفتم وایسا چند تا لباس بردارم اقلا.‌خلاصه به زور چهارتا چیز برداشتم و کلید خونه رم نداد بهم. بیرونم کرد. منم زنگ زدم ۱۱۰ گفتم شوهرم بیرونم کرد که فردا ادعا نکنه خودم رفتم. اونم اومد یه گزارش داد و رفت. خودمم پدر و مادر ندارم. اومدم خونه داداشم موندم چیکار کنم. البته تصمیمم طلاقه.‌انقدر با من بدرفتاری میکنه دیگه تحمل ندارم. دو روز خوبه یه روز بد. اصلا ثبات اخلاقی نداره. خودم درآمد دارم میخوام جدا بشم. اما جایی واسه موندن ندارم. نمیدونم مهریه مم میده بهم یا نه. چون شوهرم خونه نداره مستاجره. خودمم هرچی کار کردم پولم دست اونه. اما با این حال توکل بر خدا کردم و میخوام جدا بشم. خیلی ناراحتم.‌دعا کنید برام

الهی بمیرم برات 😭صلوات می‌فرستم ان شأ الله به آرامش برسی

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی کاه و یونجه اضافی جلوش بزاری همین میشه...‌😏🙁😐

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

روانی مگه خوبه که درآمد داری اگه بچه نداری یه فکر اساسی کن

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

عزييييزم😔 الهي كه به زودي مشكلاتت حل بشه و جدا بشي از اين آدم رواني

چند سالته

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

شاغلی دیوونه ای موندی؟؟؟؟؟؟؟

اگ اذیتت میکنه بره گمشه خب

چرا پولتو دادی دس اون؟؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

عزیزم برو یه پانسیون کرایه کن تا بعدا پول جمع کنی خونه کرایه کنی.

کسی ک ثبات اخلاقی نداره به درد زندگی نمیخوره پس فردا یه بچه بیاد وسط خودت رو نمیبخشی

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97