2777
2789
عنوان

دوست ندارم پسرم بره طبقه پایین

858 بازدید | 58 پست

سلام.من یه پسر 15 ماهه دارم.طبقه بالای مادرشوهرم زندگی میکنیم.امروز همسرم گف بچه رو ببر پایین بزار با بچه ها بازی کنه اجتماعی بشه.

طبقه پایین 3 تا بچه هستن 6 سال و 4 سال و فوق العاده شیطون.من دوست ندارم پسرم عادت کنه بره پایین همش و اونا روش تاثیر بزارن و شیطون بشه.

خودم هفته ای یبار میبرمش پایین.اما خب کم کم ک بزرگ بشه حتما بیشتر میخواد بره.

روزا سعی میکنم ببرمش بیرون.خونه مادرم میبرمش.اونجور نیست ک کسی رو نبینه.

اما خب واقعا دوست ندارم اختیار پسرم از دستم دربیاد.

ب نظرتون من اشتباه میکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها به هر حال که تو این سن شیطون هستن و میشن عزیزم 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

منم جای شما بودم همین کارو میکردم

یه فامیل داریم دوتا عروساش با خودش یه ساختمون زندگی میکنن

یکی از عروسها از اول بچشو نمیفرستاد طبقه پدرشوهرش

الان هم استقلال خودشو داره

یعنی کار نشدنی ای نیست

خیلی هم خوبه

به وقتش میذاریش مهد اونجا اجتماعی میشه

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

نه حرفت کاملا درسته

با شوهرت حرف بزن بگو با مشاور صحبت کردم بچه های بزرگتر از بچمون باعث میشن بچه‌ب بلوغ زودرس برسه

(بخدا من خودم ی چیزای شنیدم ک بچه های کوچیک ب امدام تناسلی هم دست میزدن و اینا ک کلا میترسم دوتا بچه ی جا تنها باشن)

بعد رفتار اونا صد در صد رو بچت تاثیر میذاره

ینی هروقت خالم میاد خونمون خاهر من تا ی هفته لوس بازیای دخترخالمو درمیاره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !