2777
2789
عامو رستا از اولش عین مرده ها بود تا آخرش،عین معتاد ها.اوف چه بد بارس کرد

😂😂😂😂😂😂خب دیگه نباید با آرش عین سگ برخورد میکرد که تو جمع باهاش بد حرف میزد 

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عامو رستا از اولش عین مرده ها بود تا آخرش،عین معتاد ها.اوف چه بد بارس کرد

به قول شوهرم. حتما یکتا ناصر، به شوهرش گفته. منوچهر .اَه نقش اولو بده به من. چه نقشی بود. 

اونم اومده کشش داده.😁😂

یعنی وااااقعا آوا عشق آرشو به رستارو نمییییییبینه؟؟؟؟چجووووری میخواد با همچین کسی ازدواج کنه؟؟کسی ک دلش پی ینفر دیگست؟بعدشم فکرکن چجوری میخواد با عشق سابق خواهرش ک تو یه خونه هستن با یه پدرو مادر ازدواج کنه؟؟اینکه همشون میدونن رستا هم هنوز عاشق آرشه. آوا کلا فکر نمیکنه😏فیلم از بیخ ایراد داره. آوا غریبه بود فرق داشت ....

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!
به قول شوهرم. حتما یکتا ناصر، به شوهرش گفته. منوچهر .اَه نقش اولو بده به من. چه نقشی بود.  اون ...

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😅😅😅😅😅😅😅😅

عااااااااااااااااااااااالی بود👍👌

عه چرا اینجوری شد....رستا هنوز ازدواج نکرد 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
دقیقا... خیلی مسخره بود.😕

هیچ خواهری برای خراب کردن خودش اینکارارو نمیکنه آبروش پیش خانواده خودش میره اصلا.نمیگه جواب رستارو چی میخواد بده با اون محبتای ظاهریش😂😂😂

یعنی انصافا این فیلمنامه واین بازیگرا اگه تو خونه و زندگی معمولی،ماشین معمولی بازی میکردین کسی این فیلمو نگاه میکرد؟؟؟

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست