2777
2789
عنوان

بیان کمک‌ک خیلی واجبه...

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 66 پست

بذار یه چیزی بهتون بگم عزیزم سه مسأله ایی پیش اومد ما واسه گزارش رفته بودیم سپاه منطقه ایی شهرمون یکی از فرماندهان بزرگوار صحبت کردن واسه مون گفتن یه دختر خانومی داخل اتوبوس کنار یه خانوم دیگه نشستن اون خانوم خودشون از مدیران پایگاه بسیج معرفی کردن گفتن میتونن واسه این خانوم کاری پیدا کنن ازشون یه عکس سه در چهار میگیرن تا اول کارت بسیج فعال به ایشون بدن تعریف کردن که اون خانوم با فتوشاپ تصاویری مستهجن از اون بنده خدا درست کرده بود وخیلی ازشون اخاذی کرده بود گفته بودن به خدا توی خیابون مجبور شدم النگوهام‌ دراوردم دادم پول طلا وقتی چیزی واسه م نموند مجبور شدم از کارت عابربانک برادرم بی اجازه بردارم دیگه جون بسر شده بود اومده بودن پیش بچه های سپاه 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خانوم‌چکار میکنن؟؟یکم توضیخ میدین؟؟خیلی ناراحتم بقران

ایشون خادم شهدا هستن هرروز یکی از شهدای بزرگوار رو معرفی میکنن واز کرامات ودستگیری هلیی که شهدا از ما کرفتارا داشتن مینویسند فوق العاده ارامبخش هست وخیلی از دوستان با توسل به شهدا نتیجه گرفتن

خیلی نگرانم برا خودم ،چیکار کنم اون پسره هم عاشقانه بخوادم ،بخدا دارم از بین میرم من

شما نباید کاری کنید که اون اقا شمارو بخوان اون اقا باید از منش وخانومی وشخصیت وکمالات شما ،خواهان زندگی با شما باشند عزیزم دعا وسحر وطلسم درست نیست منظورم از دعا دعاهای شیطانی هست زندگی که با این چیزا تشکیل بشه حباب روی لبه هر لحظه باید منتظر ترکیدنش باشید

نمیدونم ارزش داره یا نه ،ولی نمیتونم فراموشش کنم،ذاتا ادم بدی نیست ،فقط دلش با من نیست ،اصلا منو نمی ...

تایپک  داستان زندگیمو بخون دوس ندارم مثل من اسیب ببینی 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
نمیدونم ارزش داره یا نه ،ولی نمیتونم فراموشش کنم،ذاتا ادم بدی نیست ،فقط دلش با من نیست ،اصلا منو نمی ...

اینکارو با خودت نکن زندگی مشترک خیلی سخته اصلا قابل قیاس با دوران دوستی نیس بابا دختر پسرایی که برا هم میمیرن زندگی مشترکشون داغونه و طلاق و اینا .اینکه از اولم دلش باهات نیس 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
از خدا بخواهید چیزی که به صلاحتون هست پیش بیاد واسه تون عزیزم  وقتی قدرت مطلق خدا هست چرا راه غ ...

متشکرم از وقتی ک گذاشتین ،بچسر فرصت سوالی داشتم ازتون میپرسم،ممنونم

خیلی مسیر زندگیم بستس ، گرفتارم ،هر راهی میرم همش بن بسته ، دیگه بریدم بخدا،خدا صدامو نمیشنوه

عزیزم به خداتوکل کن هرچیزی روفقط خدامیدونه واونکه به صلاحته روممکن میکنه خیلی چیزاروماازعاقبتش چیزی نمیدونیم کارخدابی حکمت نیست

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
اینکارو با خودت نکن زندگی مشترک خیلی سخته اصلا قابل قیاس با دوران دوستی نیس بابا دختر پسرایی که برا ...

زهرا جان من همه ی چیزایی ک‌تایپ کردی رو خوندم(تو‌اولین تاپیکت)..خب چی میشه منم از امام رضا بخوام و امام رضا ایشونو بهم بده؟درست کاری ک همسر شما کرده