2777
2789
عنوان

تعبیر خواب امامان

425 بازدید | 15 پست

خواب دیدم تو بین الحرمین ایستادم ی نفر بهم ی قرآن لای ی پارچه سبز داد گفت ببر سر قبر حضرت فاطمه(حضرت فاطمه که مرقد نداره) ولی بهش نگو پسرش چه جوری شهید شده 

به نظرتون تعبیرش چیه دارم دیوونه میشم 

هیچوقت خواب اینجوریارو نگوووو

ارزش معنویشو از دست میده

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اینو نمیدونستم  فقط به خاطر این گفتم بدونم معنی اش یعنی چی

بله میگن اصن تعریف نکنین،شمام از یه روحانی سید بپرس فقط،پیش هیچکسی دیگه نگو

اتفاقا حتما برو دنبال تعبیرش

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

سلام

فرمودند هرکس  زیارت کند فاطمه معصومه رو در قم انگار فاطمه زهرا را زیارت کرده...بر این گفتم که گفتین مرقد نداره.

من معمولا خواب میبینم تو گوگل سرچ میکنم برا تعبیر امام صادق (ع)هم هستش

البته من به خوب تعبیر میکنم ولی بازم دوست دارم بدونم این خواب چه معنی میده 

مامانم میگه پارچه سبز پسره انشالله پسردار میشی اسمشو میزاری ابوالفضل تو ایام محرم لباس سبز تنش کن ولباس سبز به چن تا بچه دیگه بخر  

وای خوش به حالتون چهذخواب قشنگی

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭