2777
2789
عنوان

چطوره ک اینجا همه با دوستی ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 29 پست
من مجردم  ازدواج باید عاقلانه باشه ک زندگی عاشقانه بشه ازدواجی ک با  دوستی و عشق باشه چش ...

درسته ولی اینجا هرکیو میبینم عاشقانه زندگی میکنه میگه دوست بودیم ولی خب البته فقط ظاهر زندگیشونو ما میبینیم

ميتونى از من تقليد كنى، اما هيچوقت نميتونى من باشى.♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سنتی خوشم نمیاد 😕 ولیهمه خواستگارام سنتیه😒

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
من مجردم  ازدواج باید عاقلانه باشه ک زندگی عاشقانه بشه ازدواجی ک با  دوستی و عشق باشه چش ...

من ازدواج سنتی کردم

افتضاح بود

دوستی بهتره چون ادم طرفش و بهتر میشناسه

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲
ینی هیچ کدوم ب دلت نبود؟

۹۹٪تلفنی رد میکنم اون یه درصدم اونا میپسندن من نه😐

اگرم احساس کنم دودل میشم یا... سریع میگم نه قبل اینکه درگیر احساسات و تصمیم گیری غلط بشم

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
ازدواج سنتی با اشنایی تقریبا طولانی مدت ن اون سنتی ک فاصله ی اشنایی و عقدش یه هفتس

متاسفانه اکثر افرادی که به ازدواج سنتی معتقدن دوره آشنایی طولانی مدت رو نمی پسندم😶 نمونش مامان من😶😑

خوشبحالت :/

گلم اصلا حس خوبی نداره

مثلا  یه خواستگار کینه ای داشتم پوستمون کنده😥(مامانش)