2789
عنوان

کادوی تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا دیگه اومده کادو هم داده همه چیو حرف میکنین چرا😐

ن اخه کادوا خیلی افتضاح بودجلوخانوادم وفامیلام خیلی خجالت کشیدم همیشه هرجامیره چیزای مرتب میبره یاچیزای مسی وگرون حالادستش دردنکنه ولی این پنجاهیه اننننقدری مچاله بودافتضاح تازه پاره وبدون پاکت خب زشته

وایییی ذلیل شن کثافتای قلب سیاه   اه اه اه بمیرن همشون

مادر خودتم یه روزی میشه مادر شوهر ،خیلی وقتا مشکل تنها از مادر شوهر نیست عروسه که مشکل داره

برادر من 7ساله زن آورده ما یه وعده غذا هم خونشون نخوردیم هیچوقت دعوتمون نکرده یه بار خواستیم خودمون بریم زنگ زدیم گفت باید چن شب قبل بهمون میگفتی و فلان کار دارم بلید غذا سفارش بدم نمیتونم غذا واستون بپزم دیگه هیچی ما هم توبه کردیم که هیچوقت نریم

از مادرشوهرت انتظار داری دست به سیاه و سفید بزنه؟حتی اگه خودش بخواد کاری کنه تو نباید بذاری،بعدشم از ...

عزیزم شمامیدونی متدرشوهرمن‌مسنه؟درضمننننن هرجامیره خونه دختراش پامیشه حالامن انتظارکارانچنانی ندارم منم بچه کوچیک دارم مامانم بیچاره همه کارارومیکنه حالای تعارف کنه چیزی میشه مثلن.درضمن هرجامیره انقدمرتب میره وکادوی خوشگل میبره این کاملن نشون دهنده ی بی احترامی بطرفه

بخدای تو طایفمون هیچکی ازشش خوشش نمیاد قبلنا میگفتن تقصی مامانته بهش رو نمیده تا بعد خودشون شناختنش ...

عزیزم توشتیدچون زنداداشت داره باهاتون اینجوری میکنه و مامانتواذیت میکن ناراحتی وگرن مادرشوهرمن وقتی واس همه خوشگل موشگل کادومیخره ومیبره یامیذاره توی پاکت مرتببب قشنگ معلدمه ک کاراونشبش واس حرص دراوردن‌من بوده....همه ک عین هم نیستن گاهی وقتام نادرشوهراخوبن عروسابدن همه مدلی هست