سلام خانما من دوقولو باردارم و هیچ مشکل خونی ندارم فقط دکتر گفت بخاطر دوقولو بودن قرص آسپرین با دوز ۸۰ مصرف کنم اما در موردش خیلی تحقیق کردم و نوشته این دارو خیلی برا جنین خطر داره لطفا بگید کیا دوقولو داشتن و آسپرین مصرف کردن و بچشون سالم ب دنیا اومده و هیچ مشکلی ندارن آیا این قرص بالث خونریزی و لک بینی و سقط بچه میشه لطفا راهنماییم کنید من در ماه ۶ به سر میبرم . و اگه کسی مصرف کرده بگه تا چند ماهگی مصرف کرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
من استفاده کردم یه قلو ولی بخاطر خونرسانی بهتر جنین هست من چون بچه اولم وزن نگرفت و فوت شد واسه دومی دکتر تجویز کرد تا هفته ۳۴ مصرف کردم فک کنم بشمام داده بچها خوب رشد کنن بسلامتی
اول اینکه اسپرین ربطی به مکل خونی مادر نداره برای خونرسانی بهتر به جنینه
خدایی ممرده اگه خونرسانی خوب نباشه باعث خفگی یا مشکله جدیه جنین میشه
من تک قل بودم و اسپرین مصرف کردم هیچ مشکلی هم نداشت
فقط حتمااااااااا خارجی بگیر جتماااااا
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
عزیزم من ای وی اف کردم از شروع انتقال تا هفته ۱۸ بارداری استفاده کردم ...ولی مشکلی پیش نیومد تو هفته های بالا تر و در جریان نیستم ...ولی همزمان بااون نفری ک انتقال داد استباده نیکردم دوستم دچار لکه بینی شد ک دکتر گفت قطع کنه ...این دارو برای رقیق سازی خون هست تا خون با جریان بهتری ب جنین برسه ..و از لخته شدن خون دور اطراف جنین جلوگیری میکنه عزیزم ..بازم با دکترت ی دوره دیگه حرف بزن و تحقیق هایی ک کردی باهاش درمیون بزار عزیزم
سلام عزیزم من دوقلوداشتم دکتربرام نوشت ولی من زیادنخوردم شایدهفته ای یکی سه یاچهاروزیکی مشکلیم پیش ن ...
سلام تا چندهفتگی مصرف کردی و اینکه خارجی یا ایرانیشو مصرف کردی؟ دکترت نگفت اگه مصرف نکنی چی میشه من خیلی میترسم استفاده کنم موندم سر دو راهی .و اینکه تو بروشورش نوشته تو ۳ ماه آخر نباید آسپرین مصرف کرد در حالی ک من تو ۳ ماه اخر به سر میبرم تو ۶ ماهم