2777
2789
میخوام ابزار آمار بازدیدکنندگان بذارم تو وبلاگ کد رو وارد میکنم اما نمایش داده نمیشه چرااااااا؟؟؟؟؟
شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدای/بر منتهای همت خود کامران شدم
از این مسیر کد امار بازدید کنندگان رو توی وبلاگتون گذاشتین؟ بلاگفا--->تنظیمات و دیگر امکانات --->کدها و جاوا اسکریپتهای اختصاصی کاربر ----> ثبت کدها
بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اگه بلاگفا هستی باید کد بلاگفا وارد کنی یا اگه پرشین اسکای کد اونو وارد کنی؛ می دونی چی می گم؟ ایناشو رعایت می کنی و بازم نمی شه؟
فقط یک چیز در زندگی به شمار می‌آید و آن، شادی‌ست؛ هیچ‌گاه نگذار کسی آن را از تو بگیرد.کریستین بوبن
بله آبانه جان همین کارو کردم دوستی جان وقتی کد رو میگیرم اصلا نمیگه بلاگفا هستی یا چیز دیگه
شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدای/بر منتهای همت خود کامران شدم
شاید توی قالبتون کد مخصوص بخش ویژه رو نداره و برای همین اون کد اجرا نمیشه یا ابزاری که انتخاب کردین مشکل داره میتونین ی امارگیر دیگه استفاده کنید
persianstat.com من قدیما از این سایت امارگیر میگرفتم و راضی بودم باید عضو بشین البته تا بتونین ی آمارگیر بسازین اما خوبه چون اینطوری غیب نمیشه توی وبلاگتون
خواهش میکنم ببخشید نتونستم کمکی کنم من از کدهای جاوای وبلاگتون متوجه سایت 1ابزار شدم نه از خود وبلاگ ، برای همین شما ندیدین ادرس اون سایتو