2777
2789
عنوان

بد خوراکی در بارداری

155 بازدید | 23 پست

بچه ها من چند روزه غذاهای پر ادویه خوردم اول ماه ۶ بارداریم دیشبم جایی مهمون بودیم تو پیتزاش سوسیس داشت بعد واسه اینکه بشوره ببره چی بخورم؟کاسنی بخورم؟😅

غذاهای پرادویه اونم ادویه تند بچرو مستعد به اگزما میکنه زنه حامله پیتزا اونم توش سوسیس عرق کاسنیم خوب نیس الان یکم رو تغذیت کار کن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص مسهل بخورشکمت خالی بشه😁

{کنجدجونم،هنوزنمیدونم دخمری یاآقاپسری 😊امامن وبابایی وآبجی باران بی صبرانه منتظریم که بدونیم 😊امروزباران کوچولوبه بابایی میگفت :بابایی بیامامان توی شکمش نی نی داره،من میخام بغلش کنم ،اسباب بازیاموبدم بازی کنه....نمیدونم من چراذوق کرده بودم.خدایابه بزرگیه خودت قسمت میدم این حس هارونصیب همه خانومای سرزمینم کن🙏تاریخ (۱۳۹۹/۴/۲۱)}
وای این داستان خورد و خوراک تو بارداری خیلیی سخته😬😬😂😂 منم جلوی شکممو خیلی وقتا نمیتونم بگیرم😅

منکه از جلو پیتزافروشی رد میشم میشینم همونجا شوهرم کلی میخنده بهم😄

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
من چیکار کنم اخه غذا دلم نمیخاد همشم گشنمه

عزیزم اگه ویار داری من ۳ ماه اول شدید اینجوری بودم خیلی کم شربت بید مشک میخوردم شکرم توش میریختم که افت قند نداشته باشم یا مثلا خیلی کم لوبیا پلو میخوردم با ماست نون و پنیرم که بیشتر فرشته نجات بود برام😂

عزیزم اگه ویار داری من ۳ ماه اول شدید اینجوری بودم خیلی کم شربت بید مشک میخوردم شکرم توش میریختم که ...

مثلا میخورم قشنگ میخورم همین ک غذام تموم شد راااحت بالا میارم وقتاییم ک بالا نمیارم اخر شب از گشنگی خابم نمیبره.شوهرم خرما خریده از اون یکی دوتا میخورمدولی خب سیر سیر نمیشم ک

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم