2777
2789
عنوان

ی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 22 پست
مشکلم رفیق نکبتشه دوس ندارم باهاش ارتباط داشته باشه

درکت میکنم چون خودم هم از این حسها دارم

اما متاسفانه خیلی توان و امکان این محدودیت گذاری ها برای همسر وجود نداره

مگر خودشون بدون احساس فشار به این نتیجه برسن

با زور و سخنرانی و قهر و من بمیرم تو بمیری عوض نمیشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهش بگی که اون نمیگه چشم دیگه نمیکشم  مردا باید خودشون سر عقل بیان  یه روز که تو آ ...

دقیقا منم همینو گفتم مردا از بازجویی متنفرن و اگر بازجوییشون کنی لج میکنن و بیشتر انجام میدن

💒💏💗👫💟💐💌💑 خدا جونم شکررررررت❤❤برای داشتن همـسر عزیزم و دختـرقند عسلم 👪
درکت میکنم چون خودم هم از این حسها دارم اما متاسفانه خیلی توان و امکان این محدودیت گذاری ها برای هم ...

لعنت به آدمای عوضی خیلی عصبی شدم چندماه بود خبری از این آشعال نبود بخاطر کرونا دوباره سرو کلش میدا شده

لعنت به آدمای عوضی خیلی عصبی شدم چندماه بود خبری از این آشعال نبود بخاطر کرونا دوباره سرو کلش میدا ش ...

میدونم

البته اونا مقصر نیستن به نظرم

اون ادم سبک زندگیش همینه

همسر شما یا همسر من بهش بها میدن و میرن سمتش

میدونم البته اونا مقصر نیستن به نظرم اون ادم سبک زندگیش همینه همسر شما یا همسر من بهش بها میدن و ...

من بهش گفتم پایه خلافتم نمیدونم چرا میره پیش اون آشغال نمیتونم تحمل کنم ۲سال دندون رو جگر گذاشتم چیزی نگفتم که میدونم با اون نکبت میکشه فردا صبح باهاش حرف میزنم میگم بهش میدونم