2777
2789

سلام عزیزان دوتا کتاب خوندم که واقعا نتیجش عالی بوده اول براتون معرفی میکنم بعد توضیح میدم.اولی:کتلب محدودیت صفر.دومی:حضور در وضعیت صفر که ادامه ی کتاب اول هستش

هردو کتاب روش هواپونوپو(پاکسازی) رو اموزش میدن.حالا پاکسازی چیه؟

پاکسازی یک چیزی برای رسیدن به صفر برای رسیدن به جایی که بجای داده های نامناسبی که به ناخوداگاه دادیم(خواه یا ناخواه) و طبق اونا رفتار میکنیم به خداوند نزدیک تر شیم و الهامات بیشتری دریافت کنیم و با پاک کردن خودمون زندگی ارومتری داشته باشیم.وقتی هدفت میشه پاک کردن خودت از طریق الله بیرونت هم برات اروم میشه.چون بیرون اینه ی درون توعه.امیدوارم این دوکتاب رو به ترتیب بخونید و لذت ببرید.برای ارامشتون و حل مشکلاتتون این راه عالیه فقط باید روی خودتون کار کنید با تکرار این ۴تا جمله خطاب به خدای مهربان: متاسفم منو ببخش ممنونم دوست دارم

توضیحات کاملش و نکاتش رو در "هردو کتاب" بخوانید🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادامه👇

هواپونوپونو میگه هرچی تجربه میکنی مسئولش خودتی حتی اگه باورش برات سخت باشه.اگر شرایطی دارین که ازرده تون میکنه مثلا کسی رفتار مناسبی باهاتون نداره باید بیاین مسئولیت این اتفاق رو تماما و کامل قبول بکنید البته این نباید با حالت عذاب وجدان باشه شما خواه یا ناخواه خاطراتی در ناخوداگاهتون دارین که خودش رو به این‌صورت به نمایش گذاشته در دنیای بیرونی و یا این عوامل رو جذب کرده اون خاطرات میتونه یه سریرباور باشه دیتا باشه یا.‌‌.. پس با گفتن کلمه ی متاسفم مسئولیت این مسئله یا مشکل رو قبول میکنید بازهم تنرار میکنم نه با حالت عذاب وجدان بعد با گفتن منو ببخش ازخداوند در خواست میکنید شمارو ببخشه ینی وجودتون رو ازاون داده ها و خاطرات که باعث این اتفاق شدن پاک کنه دقت کنید هدف شما باید پاکسازی خودتون باشه نه اینکه پاکسازی کنید تا اون مشکل حل شه به این متن دقت کنید: 

"به خاطر" چیزها پاکسازی کنید،نه این که خودتان چیزی را پاکسازی کنید،مثلاً بگویید: من "به خاطر" حسادتم پاکسازی می کنم،نه این که بگویید من حسادت را پاکسازی می کنم،چون داده ها علت وجود حسادت هستند و شما باید #پاکسازی علت را درخواست کنید. فک کنم الان متوجه شده باشید درسته؟بازم اگه سوالی بود بپرسید. وقتی اون ها از درونتون پاک بشه شما پاک‌میشید و به صفر که هیچ محدودیتی توش نیست نزدیک میشید یا میرسید و به خواست خدا اتفاقات زندگیتون‌هم درست میشه. حالا با گفتن ممنونم از خداوند تشکر میکنید که اون هارو پاک کرده از شما و ازهرچیزی که شما با اون خاطرات باهاش مشترکین. بعد با گفتن دوست دارم به خدا پر از عشق خدا میشید و پر از ارامش. دوستان هرچه بیشتر پاکسازی کنید بیشتر به صفرمیرسید و پاکسازی برای هرمسئله ای میتونه زمانش متفاوت باشه شاید بعضی با ۱۰۰تا حل شه بعضیا با چتد روز و... اما همواره پاکسازی کنین که توصفر باشین حتی گاهی به طور کلی و بدون توجه به مسئله ای پاکسازی کنید

هواپونوپونو میگه هرچی تجربه میکنی مسئولش خودتی حتی اگه باورش برات سخت باشه. اگر شرایطی دارین که ازرد ...

مانند دکتر هیولن که با پاکسازی تونست باعث بهبودی کل بیماران روانی  بیمارستان هاوایی بشه