2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم میخواست تنبلی داشتم دلم عمیقا گرف وقتی خواهر شوعرم از نامزدی همیشه میگف منن زودی باردار میشم و دقیقا هم شد سر یه ماه بعد عروسی  درکت میکتم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اما سختی شیرین

بخدا از وقتی دنیا امده انقدسختی کشیدم پیرشدم سر صبح از بیخوابی داشتم میمردم سرمو گذاشتم روبالش دخترم روی روروعک بود از روی روروعک کله معلق شد لبه اشپزخونه خورد سرش کوچیک ترین سختیش اینه

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
بخدا از وقتی دنیا امده انقدسختی کشیدم پیرشدم سر صبح از بیخوابی داشتم میمردم سرمو گذاشتم روبالش دخترم ...

باور کن اکثرا همینه . من خودم 10ماهه یه دوساعت خواب راحت آرزوم شده تا تکون میخوره بیدار میشم . اما خب خدارو صدهزار مرتبه شکر که هست و سالمه