2777
2789
عنوان

بچه ها میخام دکتر زنان خجالت میکشم و....بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 98 پست
نمیشه اون میره دیگه.اگه لیزر لازم بود چه خاکی تو سرم بریزم؟😭 لیزرو دکتر زنان انجام‌میده یا کس دیگه؟

اره اجی خیلی سخته.مخصوصاواسه آدمای خجالتی.درمورد لیزرم هیچ اطلاعی ندارم.ایشالله که چیزخاصی نیس به خودت استرس نده

هرچی آرزوی خوبه مال تو❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاحالانرفتی که سختته عادي میشه اگه سلامتیت برات مهمه خجالت رو بذار کنار  بعدشم مادرت که رازتو ...

نه میدونم‌به بابام‌میگه.اره دیگه مجبورم برم😔نمیدونی لیزر زیگیل و...رو خود دکتر زنان انجام‌میده یا دکتر دیگه؟

بگوعفونت دارم بعدش خجالت نداره عزیزم دکتراروزی هزارنفرومعاینه میکنن چیزه عادیه حالاشایدباپمادرفع شدن ...

اره همینو میگم‌مرسی اره ولی خودم‌خجالت میکشم دیگه چاره نیس.ایشالاا نیاز نباشه😔❤

مرسی فقط اگه تبخال بود و لیزر لازم داشت چی؟اونو چه کنم؟مخصوصا که اگه برا لیزر دکتر دیگه لازم باشه بر ...

وووا رک بگوووو، الان دیگ مریضی همه جورش هست رک بگو بریز دورترستو ،سرتو بالابگیر بگو من این مشکل برام پیش اومده وسلااام

بهشت ارزانی آنانی که نشسته سر سجاده هایشان دل میشکنند❤

می فهمم چرا احساس بدی داری.

لازمه تو خونه توضیحی بدی؟ اصلا لازمه بگی می ری دکتر؟  اگه لازم بود هم بگو همینجوری برای معاینه و کنترل می رم.

برای معاینه هم چاره ای جز بی خیالی نیست. دکتر روزی چند نفرو معاینه می کنه. عادت داره. 

در مورد دارو و اینا هم خودت بگیر. اگه نمی خوای بفهمن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
وووا رک بگوووو، الان دیگ مریضی همه جورش هست رک بگو بریز دورترستو ،سرتو بالابگیر بگو من این مشکل برام ...

نه اخه نمیشه خجالت میکشم😭 میگم بخاطر عفونت میرم بعد خدایی نکرده اگه چیزی بود که لیزر نیاز داشت میگم از ژیلت یه ضایعه اومده بخاطر اون باید برم تا رفع شه

اره همینو میگم‌مرسی اره ولی خودم‌خجالت میکشم دیگه چاره نیس.ایشالاا نیاز نباشه😔❤

عزیزم اصلن خجالت نکش من هفته پیش دکتربودم یه دخترمجرداومدبرا معاینه فقط رفت نگاش کرداومدبعدش مطمین باش چیزی نیس یه پمادبهت میده انشالله خوب میشی .

خدا همین حوالیه🍁
می فهمم چرا احساس بدی داری. لازمه تو خونه توضیحی بدی؟ اصلا لازمه بگی می ری دکتر؟  اگه لازم بود ...

اره متاسفانه اخه تو روستاییم و اینجا جوریه که نمیشه دختری تنها بره داخل شهر حتما باید با یکی از اعضای خانواده باشه و بابام چون ماشین داره حتما باید خودش ببره و داروهارم خودش میگیره بعدش.اما دوس ندارم بفهمن میخام بگم‌همون عفونته شک دارم و دل درد دارم و اینا...اما اگه چیزی باشه که لیزر بخواد اون وقت میفهمن دیگه😭