2777
2789

خانومای عزیز میخوام ببینم تو ازدواج بیشتر چی مهمه و ادم باید برای انتخاب همسر به کدوم یکی از ویژگی های زیر توجه کنه لطفااا همگی جواب بدین خیلی برام مهمه😍❤

تعداد رای : 39
نظرسنجی
خوشگل و خوشتیپ بودن
0
0%
پول
5
12%
اخلاق
25
64%
اهل خیانت نباشه و ساده باشه
9
23%
شب که میشود شروع میشوند ای کاش های من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب انسانی که با اخلاق باشه خیانت نمیکنه که😐

بعدشم سادگی زیادم خوب نیس

دیگه اینکه از آن نترس که های و هوی دارد🙄

حالا چیز دیگه ای هم یادم اومد میام میگم😑

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️

اهل خیانت ک بعد ازدواج مشخص میشه

قیافه در حدی ک ب دلت بشینه..پول دراندازه ایی ک زندگی بچرخه و کلا اهل کارباشه نه تنبل

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

تیپ و قیافه به تصادف و اتفاقی بنده 

پول به خدای نکرده مریضی لاعلاج ووورشکستگی 

ساده بودن زیاد خوب نیس  ولی اینکه طرف اهل خیانت نباشه خیلی خیلی مهمه 

اخلاق هم در صدر هپه اینا قرار داره

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

بنظر من ک فقط یدونه عامل نیس...

هم پول هم اخلاق و هم اهل خیانت نبودن و... کنار هم میتونه یه زندگی و حس خوشبختی رو برا آدم بسازه

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°