2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدا کمکم کنی

79 بازدید | 16 پست

خانم هااااا

پسرم ۶ماهشه خیلییییی اذیت میکنه دست تنها هم هستم نه خواهری نه مادری دارم افسردگی میگیرم

همیشه مراقب بودم باردار نشم ولی الان چند روز از پریودیم گذشته و نشدم چه خاکی سرم بریزم؟؟؟

😔😔😔😔توروخدا یه چیزی بگین یا دل داریم بدین 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی بزن انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
از این یکی بریدم تحمل روحی و جسمی یکی دیگه نداره 😭

😊عزیزم نگران نباش انشالله خیرپیش بیاد برات

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
ممنونم عزیزم برام دعاکن خدا صبرو حوصلمو زیاد کنه 

چشم😊

اگر شیر خودت میخوره امکانش کمه .ولی برو ازمایش اگر نبودی فوری برو خانه بهداشت که پرونده داری دستگاه ...

مگه بهداشت دستگاه میذاره؟

اره شیر خودمو میخوره همیشه هم جلوگیری طبیعی داشتبم اخرین بار همسرم حس کرد از دستش در رفته ولی شک داره 

من گداشتم ولی سه سال پیش  مال کجایی

ببخشید راس میگن اگ‌بزاری عفونت میکنی؟منم بچه اولم کوچیکه الان دومی باردارم میخام بعدش برم دستگا بزارم ولی میترسم همش عفونت داشته باشم مث الان.....