2777
2789
من پسر عمم سر صحبتو باز کرد بعد ی مدت چت کردن بهم گفت دوسم داره چندین بارم اومد خاستگاری ولی من گفتم ...

خب اون شماره منو نداره بابام گفته به هیچکس نباید شمارتو بدی

اگه پارتنرت خجالتی نباشه  یه طوری میاد هی سر حرفو باهات باز میکنه . یا طرفداریتو میکنه و..

اووو عشق دلی با پارتنر گفتنت 😁😁

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا😅😅😅

امضات جالبه 😂

هیچی همچین نمکی گفتی 😂

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
قربونت عزیزم 😚😚😚😘😍😍😍

فدددای تو  🥳

نگاه کردن بیش از حد یا بر عکس نگاه نکردن بیش از حد حالا بستگی به شخصیت اون که کدومه

اگه دومیه سعی کن حواشو داشته باشی که دوست داره ولی نمیتونه حرف دلشو بزنه بیشتر پسردا دومین

اگه پارتنرت خجالتی نباشه  یه طوری میاد هی سر حرفو باهات باز میکنه . یا طرفداریتو میکنه و..

اره مثلا میان خونمون من میرم تو اتاق میاد میگه سشوار دارین الکی یکم با موهاش ور میره بعد میره

زیر چشمی نگاه میکنه موقع صحبت پته پته میکنه وقتی رو در رو میشی هی ظاهرش و مرتب میکنه و دست میبره داخل موهاش و سعی میکنه لبخند بزنه😊مردا وقتی عاشق میشن کاملا معلومه و یه زن که مجهز باشه به تمام حربه های زنانه میدونه باید چیکار کنه.