2777
2789

اگه دارین یا یه جایی خوندین لطفا بهم میگین؟

مثلا زمان استفادشو 

مقدارشو 

به چه صورت؟ و چطوری؟

کلا همه چیرو 

من میدونم خودم ولی میخوام از تجربه کاربرا استفاده کنم

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با کپسول ویتامینE و روغن زیتون مخلوط میکردم میزدم به پوستم

زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.     

من باچاقو میبرم آبشو میمالم به پوستم یه ربع بعد میشورم تاثیر دائمیشو نمیدونم ولی همون روز پوستم شادتر میشه انگاری

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
همینطوری ژلشو میتونی به پوستت بزنی عالیه میتونی با گلاب میکس کنی برای موهاتم با روغن نارگیل یا رزم ...

آهان ممنون 

نتیجه این کارا چی میشه؟

صاف میشه روشن میشه نرم میکنه یا چی؟

من باچاقو میبرم آبشو میمالم به پوستم یه ربع بعد میشورم تاثیر دائمیشو نمیدونم ولی همون روز پوستم شادت ...

آهان خیلی ممنون 

من باچاقو میبرم آبشو میمالم به پوستم یه ربع بعد میشورم تاثیر دائمیشو نمیدونم ولی همون روز پوستم شادت ...

نشوری هم هیچی نمیشه

من نمیشورم جذب پوستم میشه 

پوستم خیلی روشن و صاف و نرم شده

نتیجش چطور بود؟

پوستم رو نرم میکرد واقعا،فقط من به بدنم میزدم،قبل از اینکه بزنی حتما یکم رو پوستت تست کن ببین حساسیت ندی،من مامانم یه بار زد میگفت انگار دارم گر میگیرم ولی من اینجوری نشدم

زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.