2777
2789

بلاگری انقد نگرانی؟😅

نه بابا 

با این حساب واتساپ میمونه فقط

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه ربطی داره،قبلا اینستا نبود نون نمیخوردن؟؟!!!!!!

کسب و کارای اینستاگرامی مردم رو میگم

خیلی ها با همین اینستاگرام آنلاین شاپ راه انداختن و دارن از هنرشون کسب درآمد میکنن

اگه این رو هم تو این اوضاع از دست بدن چه بلایی سرشون میاد؟! 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

بهتر منبع فحشا از موقعی که اینا باب شد خیانت چند برابر شد  نمی گم قبلا نبود ولی اللن دم دستی شده قبلا طرف باید راه میفتاد تو خیابون شاید موردی پیش میومد شاید نه ؟ ولی الان تا زیر پتو اومده 

نکبتا کاش به جا تلگرام که اینقدر خوب بود اینستاگرام رو فیل تر میکردن.

آخه شده محل تخلیه عقده های روحی و روانی یه عده کمبود دار که بیان پز بدن. ملعونای سطح پایین. چه عقده‌ای های تو فامیل و چه شاخ های اینستا 

نکبتا کاش به جا تلگرام که اینقدر خوب بود اینستاگرام رو فیل تر میکردن. آخه شده محل تخلیه عقده های رو ...

واقعا منو همسرم از اول هیچ کدومو نداشتیم دو روز اومدم خونه بابام از بس واسه بابام کلیپ بد میفرستن با جناقش اعصابم ریخته بهم به نظرم دیدن اینا هم خیانته