2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این سبک زندگی چیه؟ می پپسندین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 21 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ هرکی سبک زندگی خودشو داره اونام اون سبکی زندگی میکنن بعضیا کلا همه چیواسراف میدونن وقتی میبینن با ارزونش کارشون راه میفته دیگ میگن چ لزومی هس گرون ترش باشه ب خودشون ارزش قایل نمیشن 

مسخره نمی کنم میگم اگه بنظرتون خوبه بگین

ب نطر من تا حدیش خوبه 

منم خودم دلم میخواد کادو ک بدم خو قیمت مناسب بدم و خودم کارای دستی زیاد میکنم راستش دلم میخواد کارای دستی خودمو بدم ک کمترین هزینه رو بکنم 

مسافرتم تو چادر یا مدرسه خوابیدن با ی سوییت خوابیدن چ فرقی داره؟چهار دیواری چهار دیواریه دیگه مهم مسافرت رفتن دیدن جاهای دیگه است یا کنار و دور خانواده بودنه 

بخدا من تو کل زندگیمون یک بار با پدرم اینا رفتیم مسافرت سرعین تو چادر خوابیدیم انقدر خندیدیم انقدر بگو بخند کردیم اون مسافرت هنوزم مزه ی خوبش زیر دندونمه چون پدرم شعلش ازاده و بی نهایت سرش شلوغه تو کل عمرمون یک بار مسافرت ی جای دور رفتیم 

یا برای تو خونه برای پسرم اگه قیمت پایین ببینم حتما میگیرم برا مهمونی و رسمی هم بازم میگیردم قیمت مناسب پیدا کنم ولی ن در حدی ک بچه حساسیت پیدا کنه اهمیت ندم هیچوقتم خداروشکر حساسیت پیدا نکرده 

گردنیه زندگی ب خدا خیلی سخته