رزسفیدبهاری مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 1874 عنوان ای وی آف و پرولاکتین 3662 بازدید | 15 پست دوستان من برای ivf تازه اقدام کردم و در آزمایشات هم پرولاکتین ۳۷ بود در حالی که باید کمتر از ۳۰ باشه.معنیش چیه؟؟ حالا دیگه برام ای وی آف نمیکنن؟؟ تعداد رای : 0 نظرسنجی دوستان لطفاً بگید پرولاکتین ۳۷ برای آی وی آف مشکل سازه؟ ای وی اف 0 0% پرولاکتین 0 0% مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام 1399/04/05 | 18:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
misszs عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 5479 درباره آی وی اف نمیدونم عزیزمولی پرولاکتین هورمونی هست متصل به تیروئید اگر نرمال نباشه یا پایین مانع بارداری میشه
merlin4586 عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 499 میشه شرایط ای وی اف شدنو بگی؟ مثلا باید حتما مشکلی برای بارداری طبیعی باشه؟
andiiiiiiiiiiishe عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 483 پرولاکتین احتمال باردار شدن رو میاره پایین. رازیانه مصرف نکردی؟ ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا
مارال37 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 10986 پرولاکتینتو با قرص آوردی پایین؟ن اگه حامله بشی مشکلی نداره ولی اگه حامله نشی باید بیاریش پایین بعد اقدام کنی
بانوعمارت۷۶ عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 3301 درباره آی وی اف نمیدونم عزیزم ولی پرولاکتین هورمونی هست متصل به تیروئید اگر نرمال نباشه یا پ ... مال من از حد نرمالش پایین تر رفته چون بالا بود قرص خوردم اومده پایین این ماه آی یو آی کردم نگرفت یعنی بخاطر اون بوده،؟؟؟نرمالش بین ۳ تا ۱۷ مال من شده ۱/۴ 😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
عشقولکام عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 3605 اول پرولاکتین رو درمان کن بعد آی وی اف کن خواهر منم پرولاکتین بالا داشت دکتر یه قرص خارجی نوشت سریع باردار شد
سین_دخت_مهربون عضویت: 1394/08/17 تعداد پست: 21554 نگران نباش،دکترت بهت قرص میده بعد ای وی اف انجام میده
misszs عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 5479 مال من از حد نرمالش پایین تر رفته چون بالا بود قرص خوردم اومده پایین این ماه آی یو آی کردم نگرفت یعن ... باز پایین باشه بهترهچیزای دیگتون اوکی بوده؟ چون ماشالله بخواد نشه همه دست ب دست هم میدن نشهشوهرتم باید اوکی باشه
بانوعمارت۷۶ عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 3301 باز پایین باشه بهتره چیزای دیگتون اوکی بوده؟ چون ماشالله بخواد نشه همه دست ب دست هم میدن نشه ... همه چی عالی بودولی نشد😭 😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
reyhane22 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 9760 اول پرولاکتینتو بیار پایین ...البته شاید خود دکتر کنار داروها کابرلین یا داستینکس بهت بده شایدم دکترت عجله نکنه و بگه اول ۱ماه دارومیخوری و کنارشم ال دی مصرف میکنی بعد میری تو سیکل من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین
رزسفیدبهاری مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 1874 میشه شرایط ای وی اف شدنو بگی؟ مثلا باید حتما مشکلی برای بارداری طبیعی باشه؟ خب دوساله اقدام کردم.۳۵ سالمه. دوبار آی یو آی و چند دوره دارو .همسرم ضعیفه مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
رزسفیدبهاری مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 1874 اول پرولاکتینتو بیار پایین ...البته شاید خود دکتر کنار داروها کابرلین یا داستینکس بهت بده شایدم دکتر ... خیییلی نگران شدم یهو.ازمایش سال پیشم همه چیز عالی بود مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
رزسفیدبهاری مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 1874 اول پرولاکتینتو بیار پایین ...البته شاید خود دکتر کنار داروها کابرلین یا داستینکس بهت بده شایدم دکتر ... امیدوارم بیش ازین دیر نشه مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
رزسفیدبهاری مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 1874 نگران نباش،دکترت بهت قرص میده بعد ای وی اف انجام میده به نظرت چه مدت طول میکشه. رنج نرمال ۳ تا ۳۰ هست من ۳۹ هستم مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام