من 6 روزه دخترم بدنیا اومده خودم شیر دارم اما هر چقدر شیرش میدم ده دقیقه بعد گریه میکنه و گشنه س کلافه شدم سینه م زخم شده سزارینی هستم سرپا نشدم هنوز از یه طرف هم بچه م سیر نمیشه وقتی بهش شیر خشک میدم خیلی آروم نیشه و میخوابه اما همسرم مخالفه نظرتون در مورد شیر خشک به عنوان کمکی شیر مادر چیه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شوهر منم مخالف بود حتی وقتی سینه ام زخم هم شده بود میگفت به بچه شیر بده همشم گریه میکردم اما پدرم گفت دیگه شیر نده اینقدرم گریه نکن دیگه شوهرمم نتونست رو حرف پدرم حرف بزنه. شیر خشک خیلیم خوب بود
گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙