2777
2789

بذارید کامل توضیح بدم

من دوهفته پیش ب یه اقای ۳۸‌ ساله ک استاد دانشگاهه و شرکت داره و...معرفی شدم جلسه اول همو دیدیم شمارمو گرفت اون شبم تلفنی صحبت کردیم و گفت ازمن حوشش اومده ولی من زیاد درموردش نپرسیدم و فقط یه چیزای خیلی کمی ازش میدونم تو این دوهفته هم فقط در حد صبح بخیر ویکی دوبار درمورد ازمون و...بیشتر حرف نزدیم چون خییییلی سرش شلوغه ولی حسابی منو گیج کرده اگه منو میخواد ک باید بیشتر پیگیر باشه اگه نه ک بره ودیگه زنگ نزنه حالا خودم میخوام بهش بگم ک همو ببینیم یه جلسه دیگه البته بیرون مثلا کافی شاپی ک بیشتر در مورد هم بدونیم ب نظرتون خودم پیشنهاد بدم بده یا زشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ اینجوری فک میکرد خودش هی بهونه پیدا می‌کرد برای حرف زدن و قرار بیرون گذاشتن

خب منم همینو میخوام اگه منو نمیخواد دیگه پیام نده ومنو گیج نکنه وبره چرا هرشب اس میده ومعذرت خواهی میکنه ک سرش شلوغه