خارش و سوزش ندارم. ولی ترشحات سفید که کمی هم آبکی هستن دارم. قبلش دکتر رفتم و آنتی بیوتیک استفاده کردم ولی این ترشحات آبکی همچنان هستن!! یعنی با وجود مصرف دارو هنوز عفونتم خوب نشده؟!😥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
عزیزم حتما برو پیش یه متخصص زنان زایمان من مشکل خارش داشتم وهمین ترشحا یه سال دست و پنجه نرم کردم وچقدر اعصابم خورد بود ولی خدا روشکر رفتم دکتر کاملا رفت،حتما برو پیش دکتر چون ازم پرسیده بود ترشحات پنیری،یا زرد یا...داری ؟؟اینا علائم عفونت