2777
2789

چرا نتونستی؟!!

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من علائمم پسر بود 

ماما محلي گفته بود پسره

تقويم چيني هم پسر در اومد

توي آنومالي گفتن دختره

الان هيچ علائمي ندارم

از هفته ٩ تا ١٢ تهوع شديد

هفته١٥ تا ١٨ سردرد شديد

٢٠ هفته ام و زياد وايستم پا درد ميشم

مليكا هستم🥰

مشخصاتم اینجوریه...بیشتر به پهلوی چپ میخابم..نی نی خیلی زود تکون خوردنهاش شروع شد...تکونهاش هم بیشتر سمت راست و پایینه البته گاهی سمت چپ هم میاد...از مرغ بدم اومده آبگوشت هم زیاد دوست ندارم ولی کباب و جوجه کباب دوست دارم..از نون خالی مخصوصا سنگک داغ تافتون داغ خوشم میاد حاضرم نون خالی بخورم.آش رشته هم خیلی دوس دارم..عاشق خیارشور هستم و از چیزهای ترش زیاد خوشم نمیاد.شکمم هم بنظر خودم و اطرافیانم زیاد بزرگ نشده..صورتم کمی روشنتر شده...

البته بچه سوممه...دوتا دختر دارم...سر دخترام مثل چی زرنگ و سبک بودم...اما این یکی تا یه قدم برمیدارم ...

عزیزم دخترات چند وقتشونه ؟ ببخشید فضولی میکنم چون خودمم دو تا دارم ولی اصلا انگار جرات نمیکنم سومی رو بیارم ولی شوهرم خیلی دوست داره

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

مائده جون دختر اولم ۶ سالشه دومی هنوز یک سالو نیمش نشده که سومی ناخسته باردار شدم...تا دوماهگی هم نمیدونستم حاملم..وقتی فهمیدم خواستم سقطش کنم ولی دلم نیومد...شوهرم هم مخالف سقط بود..بچه دوست داره