2777
2789

👨🏻‍🦰استخدام کارمند اینترنتی خانم و آقا👩🏻‍🦰

👨🏻‍🦰👨🏻‍🦰جهت تصدی مشاغل زیر به چند نفر خانم یا آقا نیازمندیم👩🏻‍🦰👩🏻‍🦰

⌨️📃تایپ آنلاین و تبلیغ 📃⌨️

⌨️تایپ و ترجمه ⌨️

📞پشتیبانی مشتریان📞

📃درج تبلیغ در تلگرام و سایت ها📃

🛍🛍فروش اینترنتی محصولات🛍🛍

💵💸دارای حقوق ثابت به میدان حداقل یک میلیون تومان 💸💵

📚📚حداقل تحصیلات : دیپلم یا دهم📚📚

جهت همکاری با ما به آیدی تلگرام زیر پیام بدین😍😍

@estekhdam90m

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان نرین مثل من گول نخورید😑

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

بچه ها اگه اول پول خواستن اعتماد نکنین

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی به این فکر کن که اون ادم به اندازه تو خوش شانس نبوده امکانات تورو نداشته ... امکانات شامل تمام چیز هایی میشه که توداری خانواده ،تربیت، سواد ،دوستان، تفکر و...
من تلگرام ندارم...شماره تلفن ندارید؟؟ شماره تلفن ندارید..مال کدوم شهرید

عزیزم این کار کلا تلگرامیه

از تلگرام فایل دریافت میکنید و ترجمه و تایپ میکنید تحویل میدید

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
دوستان نرین مثل من گول نخورید😑

عزیزم میتونی تجربه تو بگی؟

من اعتماد کردم عضو شدم قابل اعتماد هم بودن...

اما یه بار واقعا گول خوردم از تو همین نی نی سایت دعوت به یه آگهی شدم آخر هم هیچی به هیچی...ولی اینجا کار میکنی و به ازای کارت وجه میگیری

ازتون اولش ۲۰وتومن میگیرن ب هوای ارسال کار . بعد خبری ازشون نمیشه

شرکت های مختلفی هستن