2777
2789
عنوان

بیاین ی چیز جالب بگم براتون

340 بازدید | 10 پست

سلام گلا. من دوسالیه دستم اگزما داره. ب توصیه ی نفر ک گفت شاتره بجوشون با ماست یا سر شیر قاطی کن مثل ضماد بزار رو دستت منم اینکارو کردم خدااااایش خیلیییی خوب شدم چهارو استفاده کردم میخام بازم استفاده کنم ک خوب خوب بشه چون واقعا تاثیر داشت. بعد چند وخت موهام درد میگرفت ریشش. فهمیدم اگزمای پوست سر دارم اومدم اینکارو واس موهام کردم تاثیر داشت. ولی چند وخته نتونستم با ماست قاطی کنم بزار دستم و سرم. اومدم جوشوندمش  بعد با ی سرنگ هی قطره قطره هروز میچکونم توی پوست سرم و دستم روزی هزار باز  و متوحه شدم از وختی اینکارو میکنم ریزش موهام کم شده. البته اینم بگم بابونه هم برای اگزما خیلی خوبه من ی وختا شاتره بابونه قاطی میکنم میزنم. از لحاظ رژیم برای درمان هم چیزای خنک میخورم. مثلا من شاتره بابونه خاکشیر رازیانه رو جوشوندم گزاشتم تو ی بطری و هروز میخورم مثلا روزی چندتا قلوپ. البتع شما میتونید شیرینش کنید ولی من تلخ دوست دارم. دیگ گفتم تجربمو در اختیارتون بزارم و بگم ک با دارووو اصلا درمان نشدم هزارتا دکترم رفتم اخرش با شاتره و سر شیر میش خوب شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس باید خنکی بخوری تا خوب بشی؟ 

اره خیلی مهمه ک چیزای تند و گرم نخوری. سعی کن همیشههههه ی شربت خنک کننده مثل همینا ک گفتم من میخورم تو یخچال داشته باشی هروز بخور . اینجوری اگ چیزای تند گرمم خورده باشی خنک میکنه. 

عرق شاتره  یا گیاهش استفاده کردی ؟

من گیاهش رو استفاده کردم. اگ میخای با ماست یا سرشیر بزنی باید گیاهش باشه ک بکوبیش قاطیش کنی با ماست بعد بزنی ولی عرقشم میشه خورد

اگزما از چه نوعیش ؟

😂 نمیدونم ولی انگشتای حلقم خشکی داره فقط خشکه پوست سرمم هی میدیدم موهام ریشش درد میگیره و ی چیزایی شبیه شوره رو موهامه اصلا دست ک میزدم موست سرم میخاست کنده شه از درد اومدم هی قطره قطره ریختم و خوب شدم تقریبا ولی ریزش موهام قطع کرد

اینم بگم ک واس اگزمای پوست سر اگر خدایی نکرده دارید سعی کنید ریشه موهاتون رو با روغن چرب کنین ی روغن خوب و اصل. و اینک زیاد موهاتون رو شامپو نزنین مثلا اگ در هفته هروز حمومید از این هفت روز ی روز شامپو بزنید ی روز نزنید خودتون برنامه ریزی کنین واس شامپو زدن. و اینک من از ی شامپویی ب اسم شامپوی زینک استفاده میکردم