2777
2789
ممنونم عزیزم انشالله شمام بسلامتی فارغ شی، یهو دیدی زودتر از من دنیا آوردی یکی از دوستامم بامن بود پ ...

واای خوش به حالش.من از پیاده روی ورزش و قر کمر دوش گرفتن رابطه کار خونه بخدا داغون شدم...😂😂اما دخترم چسبیده بهم نمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هفته ده هستم شنبه نوبت دکتر دارم واسم سونو ان تی مینویسه بنظرت ؟یا واسه هفته بعد که میشه۱۱هفتم؟بع ...

من ۱۲ هفتع بودم رفتم 

حالا برات مینویسع میگه کی بری 

من جنسیتو راستشو بخوای نپرسیدم چون برام مهم نبود 

الانم بگن حدودی میگن دقیق ک نیست

من ان تی با قطعیت گفت پسر ولی آنومالی گفت دختر .هنوز دو دلم هفته آینده یه سونو دیگه برم قطعی بگه

ای بابا...منم ان تی گفت احتمالا پسر اگ عوض بشه چیکار کنم!😞 

من ۱۲ هفتع بودم رفتم  حالا برات مینویسع میگه کی بری  من جنسیتو راستشو بخوای نپرسیدم چون ...

۱۲هفته دیر نیست؟از۱۱تا۱۳ هفته میگن باید آنومال داد من سر بچه اولم ۱۲ رفتم دکتر میگفت دیر اومدی ولی خب انجامش داد با غرغر

۱۲هفته دیر نیست؟از۱۱تا۱۳ هفته میگن باید آنومال داد من سر بچه اولم ۱۲ رفتم دکتر میگفت دیر اومدی ولی خ ...

من ۱۳ هفته و دو روز رفتم

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست