2777
2789
عنوان

سونوگرافی تخمدان

198 بازدید | 13 پست

سلام من دوشنبه رفتم سونو مثانه ام پر نبود گفت برو شنبه بیا (این چند روز تعطیل بودن)

شنبه ده روز قبل از پریود بعدیمه نگرانم که  توی سونوم رحم رو با دیواره نشون بده و وضعیتم خوب نباشه

بنظرتون برم سونو بدم یا صبر کنم بعد از پریود بعدی؟

راستی قبلا کیست داشتم و همیشه پریودم تاخیر داره و الان مدتی شیاف ماریانا استفاده کردم میخوام ببینم کیستم بهتر شده یا نه

از چند روز قبل از پریود رحم دیواره تشکیل میده؟؟؟

ای گمشده در گناه یاران کی میایی

چندم پریودیته

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

چند سیکل میشه

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم تاثیری داشته باشه عزیزم.من خودم مشکلات رحم و تخمدان دارم‌.۶ ماه یکبار که سونو میدم دکتر فقط ...

اخه دوسال پیش سونو دادم دکتر از دیواره رحمم شک کرد گفت نزدیکه موعدته گفتم اره گفت نباید الان میومدی

ای گمشده در گناه یاران کی میایی

چند روز از پریودی میگذره حساب کن از این روزی ک پریود شدی

اخه دوسال پیش سونو دادم دکتر از دیواره رحمم شک کرد گفت نزدیکه موعدته گفتم اره گفت نباید الان میومدی

ی تماس بگیر با سونوگرافی اگه جواب میدن. سوالتو از دکترشون بپرس.اخه خیلی سونوی رحم و تخمدان مهمه.

[QUOTE=142925306]بیست روز از پریود قبلیم میخای بارداربشی

منظورت از دیواره اندومتره

الان میتونی برای 

من برای کیست همیشه ۵ پری می رم