2777
2789
عنوان

همه بیاید این سوالو جواب بدید ببینم تنها من این مدلی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 44 پست

خاله من یه همسایه دارن الان ۱۸ ساله همسایشونه.

از لحاظ مادی تو یه سطح خیلی عادی و رو به پایین هستن.فقط یه خونه خیلی کوچیک دارن.

اما از بچگی بچه هاش هرماه یه مبلغ پول میذاشته کنار و روز تولدشون یه سکه میخریده.

خالم میگفت همیشه بهش میگفتم وای سکه گرونه.میگفته اینا پس انداز خرده هر ماه هست که اصلا به چشم نمیاد.

امسال دخترش ۲۲ سالشه و ازدواج کرده.با فروش یه کم از سکه های پس اندازی بدون وام و دردسر یه جهیزیه توپ به دخترش داده.

خیلی خوبه پس انداز کردن هرماه حتی به مقدار کم.البته باید هدفت دراز مدت باشه

خیلی ممنون عزیزم💙ما هم اینجوری نبودیم یعنی من خودم از ۱۴سالگی با برادرم تو خیابون میرفتیم کار میکرد ...

دقیقا همه چی با زحمت بدست میاد 

فدات گلم😘😘😍ان شاالله

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا  نمیشه زمین بخرین وام مسکن بگیرین بسازین

اخه الانم ک همه چی سوبل شده دیگه نمیتونم تکون بخورم😞

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…
خاله من یه همسایه دارن الان ۱۸ ساله همسایشونه. از لحاظ مادی تو یه سطح خیلی عادی و رو به پایین هستن. ...

الان سکه خیلی گرونه.  حقوقا هم که به زور تا اخر ماه برسه.  نمیشه پسانداز داشت که

خاله من یه همسایه دارن الان ۱۸ ساله همسایشونه. از لحاظ مادی تو یه سطح خیلی عادی و رو به پایین هستن. ...

اره عزیزم خیلی خوبه منم برای دخترم این پس انداز رو دارم ولی خب الان خیلی از زندگی عقبم خیلی

الان سکه خیلی گرونه.  حقوقا هم که به زور تا اخر ماه برسه.  نمیشه پسانداز داشت که

خب الان دوساله گرونی شدید شده.

قبلا اینقد تورم رشد نداشته.

من ۳ساله عروسی کردم.

طلا ۱۲۰بود خریدم الان شده ۸۰۰.

خب این بخاطر وضعیت بد کشورمونه.وگرنه نباید اینجوری رشد قیمتی داشته باشه

اره عزیزم خیلی خوبه منم برای دخترم این پس انداز رو دارم ولی خب الان خیلی از زندگی عقبم خیلی

اگر دلت شاده.

شوهرت خوبه.دخترت سالمه این یعنی تمام زندگی.

خیلیا کلی دارایی دارن و حسرت یه لحظه خنده ی شما یا دخترت رو میخورن.

بابای من مستاجر داره که زن و مرده ۶۰ تا ۷۰ سالشونه.۵تا بچه دارن و ۴تا نوه.

اینقدر خوشحال و شاد زندگی میکنن که واقعا برای ما شدن الگو.

هر جمعه میرن پارک دست جمعی.حتی ماشینم ندارن.اما اینقدر که شاد بودنشون به چشم ما میاد نداریشون تو چشم نیست.

اگر دلت شاده. شوهرت خوبه.دخترت سالمه این یعنی تمام زندگی. خیلیا کلی دارایی دارن و حسرت یه لحظه خند ...

اره عزیزم شادیم واقعا همه چی خوبه شادیم و سلامت ولی خب گاهی خیلی میرم تو این فکر ک چرا انقدر کم سرمایه ام البته سختی هم کم نکشیدما رو پای خودمونم بودیم و از صفر شروع کردیم بخاطر کار همسرم هم همش شهر ب شهریم 🤦‍♀️

اره عزیزم شادیم واقعا همه چی خوبه شادیم و سلامت ولی خب گاهی خیلی میرم تو این فکر ک چرا انقدر کم سرما ...

پس بهش فکر نکن.

من اعتقاد دارم خدا تو زندگیه هرکس یه فرصت طلایی قرار میده.

منتظر معجزه خدا باش.حتما برای زندگی شما هم به وقتش اون فرصت طلایی رو قرار میده.

از زندگیت لذت ببر.خیلیا حسرت هر لحظه شما رو دارن.

تلاشتو برای رفاه بیشتر کن حتما.هیچوقت به کم قانع نباش.اما وقتی فکر میکنی عقبی قبلش به این فکر کن که الان خونه و ماشین داشتی ولی یه دختر سالم و همسر خوب تو زندگیت نبود و آرامش نداشتی.

ان‌شاالله به همه خواسته هات برسی عزیزم.

پس بهش فکر نکن. من اعتقاد دارم خدا تو زندگیه هرکس یه فرصت طلایی قرار میده. منتظر معجزه خدا باش.حتم ...

ممنونم ماهور عزیزم 😘😘حرفات خیلی بهم آرامش داد واقعا سرمایه اصلی زندگیم سلامتی خودمون و بچه هامونه خدایا شکرت😍🤲

عزیزدلمی. ان‌شاالله همیشه دلت خوش باشه😘😘😘

فداتشم ان شاالله😘