2777
2789
عنوان

نمیتونم خودمو کنترل کننننننم-_-

392 بازدید | 60 پست

یه سری آدم عقده ای هرچی میشه میرن زیر تاپیکا میگن دهه هشتادیا گودزیلان. استدلالشونم اینه زمان ما هیچی نبود الان شما کلی پیشرفت کردین. یکی نیس بگه اخه *** ما باید تو دوران جاهلیت زندگی کنیم؟ باید با خر بریم اینور اونور؟

بابا جمع کنید خودتونو!! دیگه یه هشتادی الان19 سالشه. دنیا داره میره تو دست هشتادیا. 

من واقعا وقتی همچنین ادمایی میبینم خیلییی عصبی میشم-~-

شایدعشق  همان لحظه باشد که یادت می آید در فریزر یک عددبستنی مانده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورشون اینه که درکشون از سنشون نسبت به ما خیلی جلوترن. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

چون از دهه هشتاد به اینور همه چي کلي پیشرفت کرده اینجوري میگن

فقط 42 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

😐👌👍

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

دعوای قومیتی

سزارین و طبیعی

شاغل و خانه دار

ازدواج سنتی و دوستی

حالا جنگ جهانی متولدین دهه ها  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

بخاطر امکاناتات نمیگن،بخاطر بی ادبی میگن،من خودم دهه هفتادیم تا حالا خییییلی دهه هشتادی دیدم که واااقعا بی ادب بودن و احترام بزرگتری سرشون نمیشد،هرچی ما تو بچگی نجیب و سر به زیر بودیم صدامون در نمیومد این دهه هشتاد نودیا حاضر جوابن و میخوان قورتت بدن،البته با ادب و خانواده دار هم توشون هست ولی بی تربیت هم زیاد توشونه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

لایک فروان بر تو 

منم یه هشتادیم و الان‌نوزده سالمه 

عقدم و دانشجو 

یبار یه دهه‌شصتی تو‌سایت بهم‌گفت هم اینان‌که باعش‌میشن شوهر  گیر ما نیاد 😕😕

زندگی خیلی قشنگه     با غم خرابش نکنیم😍😍