2777
2789

سلام دوستان من به دخترم این سه تا رو میدم فقط نمیدونم که بهترین زمان خوردن آهن مولتی ویتامین و زینک پلاس چه زمانی در روز است؟

و اینکه همزمان مصرف بشن مشکلی داره یا نه؟

لطفاً تجربیاتتون رو به اشتراک بزارین

سانستول مارک مولتی

زینک پلاس

آهن هم آیرو فیکس میدم

چند وقتشه؟ دختره من سوتغذیه داره،وزنش بشدت کمه، ولی بخاطر مسیله کرونا،بغیره اهن،باقی مکمل هاشو قطع کردم.‌مولتی و زینک و دی و کلسیم، فیورین کرونا رو فعال میکنن

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

زینک رو از چند ماهگی میدی

من به دخترم همزمان شبها میدم اکثرا 

زینک ندادم البته بهداشت بهم نداد خوبه بدم

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقتشه؟ دختره من سوتغذیه داره،وزنش بشدت کمه، ولی بخاطر مسیله کرونا،بغیره اهن،باقی مکمل هاشو قطع ک ...

متاسفانه بین علما اختلاف است،،😅😅

این اتفاق نباید سیستم بدن قوی بشه با استفاده از مولتی ویتامین

من نمیتونم به شما بگم چه کاری درست تو چه کاری نادرست ولی خودم مسیرم اینه که استفاده می کنم

17 ماهشه

به نظرم باید بیشتر مراقب باشید از خونه بیرون نری و اینا رو هم استفاده کنی

هرجور خودت صلاح میدونی من که در دوران کرونا رفتم پیش فوق تخصص اطفال که خیلی قبولش دارم و اینا رو براش تجویز کرد چون یکم کمبود وزن داره

باید به بچه ها مخصوصاً دخترا برسیم که رشد خوبی داشته باشم و بدن قوی که در آینده مادر می خوان بشن

زینک رو از چند ماهگی میدی من به دخترم همزمان شبها میدم اکثرا  زینک ندادم البته بهداشت بهم ندا ...

فکر می‌کنم یک ساله بود که دخترم بهش دکتر داد چون اشتهاش کم بود و لاغر بود برایش تجویز کرد واسه اشتها خوبه واسه رشد مو ناخن قد برای پوست  اینا خوبه

فکر می‌کنم یک ساله بود که دخترم بهش دکتر داد چون اشتهاش کم بود و لاغر بود برایش تجویز کرد واسه اشتها ...

دختر من کم اشتهاست پس براش حتما بگیرم

روزی چند قطره میدید؟

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...
متاسفانه بین علما اختلاف است،،😅😅 این اتفاق نباید سیستم بدن قوی بشه با استفاده از مولتی ویتامین م ...

ما ۴ماهه قرنطینه ایم. اقوام درجه۱همگی گرفتن وشکر خدا بااینکه همسرم درکنارشون بوده نگرفته .‌چون بشدت این مسایل پیشگیری رو رعایت کردیم،لبنیات رو حذف کردیم. کل مکمل ها بغیره سی رو حذف کردیم. خداروشکر انگار واقعا جواب داده این مسیری که رفتیم. انشاا...بعد ازجریان کرونای لعنتی،دادن مکمل هاشو شروع میکنم باز. دختره من۶سالشه.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀