2777
2789
عنوان

بی بی منفی یه دقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من که منفی بود ازم دادم منفی بود باز  همه علائم بارداریم داشتم  ولی دکتر گف حتی ازم ...

ولی من چرا فکر میکنم باردارم . اصلا شک ندارم مطمئنم. برم آز بدم خیالم راحت شه . شما روز چند آز دادی؟؟

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
زن داداش من هیچوقت بی بی هیچ کدوم از حاملگی هاشو نشون نمیداد

شاید از بین میلیون ها نفر ی نفر اینطوری باشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ولی من چرا فکر میکنم باردارم . اصلا شک ندارم مطمئنم. برم آز بدم خیالم راحت شه . شما روز چند آز دادی؟ ...

یه هفته گذشته بود از پری

منم شک نداشتم که باردارم ولی نبودم 

امیدوارم تو باردار باشی حالا یه ازمایش بده ضرر نداره

زن داداش من هیچوقت بی بی هیچ کدوم از حاملگی هاشو نشون نمیداد

من بارداری قبلم بی بی نشون داد 1 روز بعد موعدم ولی قلب کوچولوش نزد سقط شد  

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

بی بی چک عزیزم زودتر از ازمایش نشون میده 

حالا برای اطمینان آزمایش بده اگر عقب انداختی خودش یک نشونست 

ان شالله ک مامان میشی بزودی🥳🙏🐣🐣🐣

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
برو بده  منفی بود برو دکتر برات سونو بنویسه

باشه عزیزم تو این هفته میرم آز

آخ الهیییی 😔 ایشالا به حق فاطمه زهرا که شما هم مادر بشید

مرسی گلم برام دعا کن

فکر نکنم باردار باشی چون بیبی چک خیلی زودتر از اینا نشون میده-از هم حتی با یک روز تاخیرهم بارداری رو ...

میرم آز ببینم چی میشه