2777
2789

سلام چ چیزایی رو انجام بدیم یا مراعات کنیم؟

چی لازمه ورداریم؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

من خودم از این کلیپا که هی میدوئن میخندم خوشم نمیومد

به اتلیه هم گفتم برام خیلییییییی خوشگل کلیپ فرمالیته درست کرد 

عاشقشمممممم

خود اتلیه بهت میگه چی لازم داری

ارایشگاه دوست داری برو و لباس راحت بردار و کفش مناسب لوکیشن

غذا و خوراکی هم بردار

یسری لوازم کمک های اولیه هم بردار حتما

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم خواست😄

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من خودم از این کلیپا که هی میدوئن میخندم خوشم نمیومد به اتلیه هم گفتم برام خیلییییییی خوشگل کلیپ فر ...

مرسی عزیزم

شما چن ست لباس پوشیدین؟

تو خونه اصلا تمرین کردین حرکتا ژست عکس؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
لباس مختلف فیلم بردار خوب ارایش زیبا در عین سادگی موی مدل باز لباس رنگ روشن  نخ سوزن رژ کرم ادک ...

مرسی عزیز

شما قبلش حرکت های خاصی تمرین کردین؟

دلم خواست😄

ان شاءلله قسمتت با عشقت

ان شاءلله قسمتت با عشقت

در حال حاضر که دو تا بچه داریم 😄

ولی دوست دارم تجربه کنم و حتما موقعیتش پیش بیاد انجام میدیم😍

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
مرسی عزیزم شما چن ست لباس پوشیدین؟ تو خونه اصلا تمرین کردین حرکتا ژست عکس؟

من 2دست برداشتم 

یه رنگی و یه سفید 

نه تمرین نکردیم که ژست مصنوعی نباشه و همه چی همون موقع باشه

در حال حاضر که دو تا بچه داریم 😄 ولی دوست دارم تجربه کنم و حتما موقعیتش پیش بیاد انجام میدیم😍

عزیزم😄

ان شاءلله سالگرد ازدواجتون

من 2دست برداشتم  یه رنگی و یه سفید  نه تمرین نکردیم که ژست مصنوعی نباشه و همه چی همون مو ...

رنگی اسپرت بود؟

بعد ارایشتون خودتون انجام دادین یا گروه داشتن؟یاارایشگاه

رنگی اسپرت بود؟ بعد ارایشتون خودتون انجام دادین یا گروه داشتن؟یاارایشگاه

ببخشید عکس خودمو نمیتونم بذارم ولی مدل لباسامو میذارم

نه من ارایشگاه جدا رفتم 

مرسی عزیز شما قبلش حرکت های خاصی تمرین کردین؟

همش طبق گفته فیلم بردار بود ولی خب برای جلوگیری از موانع احتمالی من لوازم اریش بردم نخ سوزون بزدم خودمم فش فش و اون نگی رنگیای ک اسمش یادم رقته بردم برای قشنگ شدن کلیپم

مامان دوقلوها 🥺❤

دومی هم این بود با یسری تغییرات رو گلای سرشونش 

که خیلیییییییی خوب شد و تو تن خیلیییییی خوشگل