2777
2789

حتی بچه هاتون. نه خواب نه خوراک نه موندن نه رفتن. بی هدف فقط تو زندگی باشید که فقط عادت کردی به اون خونه ولی بدون عشق خیلی خستم موندم چکار کنم. خیلی دارم اذیت میشم نه حوصله رفتن خونه بابامو دازم نه اینجا موندو دوست دارم کاش مهریه م اینقدر زیادبود از خودم خونه داشتم شاغل بودم میرفتم پشت سرمم نگاه نمیکرذم.. خیلی سخته به درجه ای از بی ارزشی برسی. که شوهرت همه کس براش مهم باشه غیر ازتو.جز مرگ چیزی ارومم نمکنه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تادلت بخواد پیش اومده برام

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    

منم اینجوریم 

ولی شوهرم به شدت بی تفاوت و بی عاطفه س

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

حالت رو کامل میفهمم.اما میدونی رفتن راهش نیست.وقتی میری همش دلتنگی.رفتن و جدایی کامل راه اخره.وقتی دیگه هییییییچ راهی نیست.برید مشاوره باهم.خودمم الان وسط مشکلاتم.ولی انقدر حالم داغونه و دلتنگم میگم میشه یه سری از مشکلات رو حل کرد.واقعا مگه ما آدما(همسرا) چی میخوایم جز عشق هم.جز الویت زندگیه هم بودن.جز احترام و محبت...چرا انقدر درکش سخت شده😞😔

بعضی دردها مثل چایی میمونن.شاید سرد بشن ولی تلخ باقی میمونن...

طلاهامو گرفتم ماشین زیر پامون فروخت ماشین سنگین خرید داد دست خواهر زاده ش خودمون حسابی تو قرض افتادیم. نه طلاهای منو میخره نه اینکه باهاشون حساب وکتابی میکنه.بخاطر اونا به من تو هین میکته جالبه همیشه من قربانی  ندونم کاری و بدهکاری خانواده ش بودم. نمیدونم این حجم از بی انصافی هضم کنم. همش میگم خدا چقدر بدبختم تاوان جیو میدم

چاو شین جان کرد کجایی؟

گلم مهاباد

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

من به نظرم بیماری های روان خیلی زیاد شده توی جامعه.چرا نمیپذیریم روحمون هم ممکنه مریض شه.اصلا کرونا بگیره.واقعا احساس میکنم با این همه تاپیکی که از مشکلات زندگی میخونم و میبینم درد مشترک من هم هستن فکر میکنم طبیعی نیست.شاید بشه با دارو و در کنارش مشاوره یه کارایی کرد

بعضی دردها مثل چایی میمونن.شاید سرد بشن ولی تلخ باقی میمونن...
طلاهامو گرفتم ماشین زیر پامون فروخت ماشین سنگین خرید داد دست خواهر زاده ش خودمون حسابی تو قرض افتادی ...

😔