2777
2789

وای من فیلم بیرون کشیدنشون از آب رو دیدم با اون دستای گره خورده و بدنایی ک خشک شده بود قلبم درد گرفت خدایا دیگه تحمل اینهمه مصیبت رو نداریم تازه وصیت کردن تو یه قبر بزارنشون خانواده ها قبول نکردن یکیشونو میبرن چارمحال بختیاری خاک میکنن 😭😭😭😭😭😭😭

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دیدم حالم بد شد کاش نمیدیدم  اصلا میام سایت حالم بد میشه 😭

چرادیدی؟؟؟

منم کنجکاوشدم نیم ساعت پیش دیدم دستام داره میلرزه خیلی ترسیدم وحالم بدشد

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
چرادیدی؟؟؟ منم کنجکاوشدم نیم ساعت پیش دیدم دستام داره میلرزه خیلی ترسیدم وحالم بدشد

من روحیه خییییلی حساس دارم اشتباه کردم انگار صداهایی که دارن گریه میکنن هنوز تو گوشمه از بس تاپیک زدن کنجکاو شدم دیدم 😔یا فیلمی که زنه بچشو میزد واییی😢😢

من روحیه خییییلی حساس دارم اشتباه کردم انگار صداهایی که دارن گریه میکنن هنوز تو گوشمه از بس تاپیک زد ...

دقیقامثل من دیگه...

حتی الان براش تاپیکم زدم ک نبایدهرفیلمی روبزارن ب خدا

اره متاسفانه پسره رو میبرن بازفت بعدم خواهر پسر زن داداش دختره بود

حالا زندگیه اون بدبختم خراب میشه نمیدونم خانواده ها چه مرگشون شده بابا اگه ازدواج میکردن تهش بدرد هم نمیخوردن طلاق میگرفتن بهتر از این بود جفتشون پرپر بشن الهی بگردم حالا اون لحظات آخر چقدر باهم حرف زدن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 والا من برادر خودم و دختر خالم همو میخواستن ما مخالف بودیم به دلایلی ولی واقعا دلمون نیومد قلبشونو برای دلایل شخصیه خودمون بشکنیم الانم خداروشکر عقد کردن همه جوره هوای همو دارن همینم واسه ما کافیه گذشته و مسائلم برامون مهم نیست و حتی کسی بهش فکر نمیکنه ک بخواد بحثشو پیش بکشه .

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
نه عزیزم خودمم دیدم حالم بده اخه من خودمم لرم صدای اه وناله خانوادهاشونو میفهمیدم حالم بده

منم لرم😭😭😭

من همش لحظه جسداشونوبالامیکشیدن جلوچشمامه😭😭😭

چقدراحمقم کاشکی نمیدیدم