2777
2789
عنوان

دانشگاه علامه طباطبایی

1087 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها، از اینجا کسی دانشگاه علامه درس خونده؟ یا کسی رو میشناسین که اونجا تحصیل کرده باشه؟میخواستم اگر اطلاعاتی درباره ی دانشگاهش دارین برام بنویسین.ممنونم💕

من دو دوست دارم اونجا درست خوندن

در رشته های متفاوت متفاوته

فلسفه ضعیف

ادبیات عرب قوی

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

بسیار هم دانشکاه منضبط و خاصیه

دختر پسر هم جدا هستن

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دانشکده زبان های خارجی بودم تو سعادت آباد، مختلط بودیم

از همه چیز راضی بودم

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
راضی بود از دانشگاه؟محیطش و خوابگاه و اینچیزا

بله راضی بود

خیلی خوب بود

امااون زمان یعنی زمان ریاست حاج آقاشریعتی به پوشش وارایش وووحساس بودن

حالارونمیدونم

اماهمیشه ازدانشگاه یزدوخوابگاهاش وووکه لیسانسش رواونجاگرفته بودتعریف میکنه

میگه هیچ کجامثل خوابگاه هاودانشگاه وامکانات وسلف سرویس دانشگاه دولتی یزدنمیشه

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
میشه ازشون بپرسین نظرشون درباره ی استادای علامه چیه؟  

خواهرمن 6سال پیش ارشدش روتموم کرده

قطعااستاداخیلی هاشون عوض شده

میگم که حتی رئیس دانشگاه هم عوص شد

ازاستاداش تعریف میکرد

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )